Zdravím … Pred pár mesiacmi som dostal perma ban od @Puding za troll .. Keď sa k tomu môžem vyjadriť tak ten ban bol úplne zaslúžený o tom nie je reč. Viem že som sa choval ako debil ale svoje chovanie som už zmenil a som úplne iný človek. K mojej poslednej žiadosti pred 3 mesiacmi sa vyjadrím iba toľko že mi preplo a čakal som unban hneď a to ma naštvalo .. Chcel by som sa ospravedlniť všetkým ktorým som spôsobil ťažkosti s mojim vyčíňaním a sľubujem vám že som sa zmenil a keď mi dáte unban tak so mnou žiadne problémy nebudú to vám môžem garantovať…
Ďakujem za prečítanie a aj za vyjadrenie niekoho z at.
S pozdravom fuky02
Zdravím … Pred pár mesiacmi som dostal perma ban od [user:3980] za troll .. Keď sa k tomu môžem vyjadriť tak ten ban bol úplne zaslúžený o tom nie je reč. Viem že som sa choval ako debil ale svoje chovanie som už zmenil a som úplne iný človek. K mojej poslednej žiadosti pred 3 mesiacmi sa vyjadrím iba toľko že mi preplo a čakal som unban hneď a to ma naštvalo .. Chcel by som sa ospravedlniť všetkým ktorým som spôsobil ťažkosti s mojim vyčíňaním a sľubujem vám že som sa zmenil a keď mi dáte unban tak so mnou žiadne problémy nebudú to vám môžem garantovať…
Ďakujem za prečítanie a aj za vyjadrenie niekoho z at.
S pozdravom fuky02