Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Převozy


neznamy#6563

Smazaný účet

41
22.2.2022 00:18, naposledy upraveno 22.2.2022 00:20 uživatelem neznamy#6563

Svůj návrh z Discordu přepíši i sem, za účelem většího dosahu.

 

Takže, jak jsem již psal na Discord, v rámci RP je nesmysl, aby místa s ilegálními převozy byly proflákla a znal je každý z PSA sboru, natož aby u nich byly kamery (což v rámci RP postrádá veškerou logiku, ty kamery by byly několikrát zničené už), a díky tomu přicházím hned s dvěmi návrhy!

 

První návrh spočívá v tom, že by se totálně překopal systém převozů. To bych si představoval tak, že by frakcím s modulem Gang přišlo frakční oznámení (teď si nejsem jist, zda to je IC, nebo OOC, ale určitě by se to dalo nějak vymyslet) o lokaci dodavatele určitého ilegálního zboží, já budu pracovat se zbraněmi, neboť se dle mého převážejí nejčastěji. Znamenalo by to tedy, že by se dodavatel přesouval, neboť z logického hlediska nebude furt na stejném místě, o kterém PSA dávno ví, stejně by to fungovalo i s NPC u kterého se zbraně prodávají. Zároveň by bylo fajn zavést změnu ceny převozů. Na serveru funguje inflace, mění se kurz zakázek na kamiony, ale ceny ilegálních převozů zůstávají furt stejné.

 

Druhý návrh nespočívá tak úplně v úpravě převozů, nýbrž v úpravě pravidel. Můj návrh je poupravit pravidlo číslo 26, nyní převozy často fungují tak, že si PSA počká u prodeje zbraní na svou kořist, a tu následně zatkne, v rámci RP to opět postrádá veškerou logiku, neboť reálná policie by se zaměřila na “velké ryby”, ne na nějaké Lojzíky kteří na tom vydělávaji.

Pokud někdo dá nesouhlas, tak poprosím o odůvodnění. A ne, “akorát to zlehčí mufyjánkům převozy” odůvodnění opravdu není.

F3nixar

Hráč

22
22.2.2022 15:36

S tímto souhlasím a mám k tomu hned několik důvodů. Skutečně policie se zaměřuje na ilegální převozy, to je v pořádku, je to jejich práce. Ovšem sám jsem byl ve vládě a měl přístup do míst, kde se organizovaný zločin řeší a opravdu se tam organizovaným zločinem, pokud tedy mi i k tomu byl přístup přidělen se nezabývali tolik jako o převozu. Džardys si jistě už rozehřívá prstíky a hodlá komentovat moje pozorování, ovšem bude to i pochopitelné jen z toho důvodu, že policie má hlavně jiné rozřešené případy. Organizovaný zločin policie řeší, to každopádně, ale jak jsem si všiml, málo kdy šlo o "větší rybu". Tedy osobu, která na území dělá velký bordel. 

Teď jak to souvisí s převozy? 

Celkem jednoduše. Organizovaný zločin, tedy Mafie a gangy a ty rádoby Mafie, tak nemají proti sobě žádnou schopnější konkurenci. Policie díky tomu, že má oježděný a prozkoumaný převozy, tak vlastně brání dalším lidem, co chtěli s ilegálem začít, nějakému uspokojivému startu. Je to prakticky tak, že policie tomu logicky chce zabránit, ale nezabrání to už tam, kde by měla. A zabrání to tam, kde to teprve začíná. A pak se tu objevuje často nám velmi známá věc, že policie hraje na "WIN". Džardysi, prosím nežhav prsty a čti dál. Policie pod vedením Džardyse, hlavně kriminálka, se skutečně stává spíše záležitostí RP než záležitostí WINU, ovšem né všechno má Džardys pod palcem a né všemu lze zabránit. A to třeba hlídkové službě. Tak často dochází k tomuto nazvání "hraní na WIN". Já k tomuto mám, jakožto celkem zajetý zločinec jiný pohled. Páč jediný kontakt byl vždycky s kriminálkou. Ovšem dle některých jiných názorů a následným prokázání skutečně to vypadá tak, že policii na ničem jiném, než toho Lojzu zatknout nejde a potom se nestarat o to, kde by to třeba bylo skutečně potřeba.

S návrhy, co psal Samíček bych mohl souhlasit, avšak co jsem také slyšel, šlo by o složitější záležitost jak z technické tak z RP stránky. A do toho bohužel nevidím a bohužel nemohu k tomu říct ten názor, jaký by tento příspěvek skutečně potřeboval.

S pozdravem,
F3nixar

byterixx

Hráč

14
24.2.2022 18:26, naposledy upraveno 24.2.2022 18:27 uživatelem byterixx

Ja například nechápu proč jsou na nelegálnich převozech zbraní kamery. A proč se tyhle NPC nepřemísti, nebo nepřemístují pravidělne.. Ještě když na převozníky přijdou, je to RP a samozřejmě někdo kdo platí lidem za převoz nezustane na stejnem místě ještě k tomu na kameře. Nedáva to logiku. :D


Powered by LeoSight IFS
LT~78