Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zrušení nebo skracení banu


Pispi

Hráč

3
22.2.2022 02:19, naposledy upraveno 22.2.2022 02:23 uživatelem Pispi

Samik udělil za tento příspěvek varování: Double Post
22.2.2022 19:13

Ahoj @Pispi,

velmi si vážím tvé žádosti o UB. Svým způsobem jsi splnil, co jsem po tobě chtěl. Teď bych po tobě požadoval ještě jednu věc - dej tomu trochu vzhled. Prosím, přepiš žádost na fórum do odpovědi pod tento příspěvek. Ideálně ji napiš na počítači, aby autocorrect nezměnil každé druhé slovo. Pokus se trochu učesat jednotlivé věty - žádost je poněkud zbrklá.

Zkrátka, prostě tu žádost přepiš na klávesnici do odpovědi a trochu ji parafrázuj, aby dávala více smysl. 

Pispi

Hráč

3
23.2.2022 01:35

Tak tedy popořadě no prostě jsem Afkoval a nedal jsem f10 vyběr postav nevěděl jsem to taky jsem to nasledně použil pro vystřízlivěni postavy když jsem si chtěl založit novou ale rozmyslel jsem si to a pak to bylo využítí logu postavy,dale jsem porušil non rp driving narazil jsem do značky a nezačal rpit zranění,fear rp neerpil jsem strach misto toho jsem se zamknul v autě dal si alkohol a zavřel okna,vytvařel jsem v oc chatu rp situace což tak uplně nebylo oni říkali že to otevřou nožem ten zamek ale takhle to v realu taky nefunguje tak jsem do oc chatu napsal že ted by to byla meta ale je to vytvoření situace to byla další chyba oc chat slouží k psaní mimo hru třeba když se chci na něco zeptat na nějaky příkaz tak se zeptam a ostaní mužou ale nemusí odpovědět,a ic chat je herní chat kdy se mluví do hry,to je z mojí strany všechno snad je to srozumitelné.

23.2.2022 22:48

Ahoj,

ban jsem ti zkrátil, již by nadále neměl platit.


Powered by LeoSight IFS
LT~37