Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dragon A.K.A. Morče


neznamy#6016

Smazaný účet

20
23.2.2022 19:43, naposledy upraveno 25.10.2022 22:47 uživatelem neznamy#6016

Zdravíčko všem návštěvníkům, které zajímá něco málo o tomhle hráči kterého někteří z vás znají pod přezdívkou Morče.. ( Ano, vtipné)

Nikdy jsem RolePlay servery moc nemusel.. upřímně, přišlo mi to jako největší hovadina, kde lidi stejně nejedou podle pravidel.

Ale to vše se změnilo někdy v roce 2020 kdy jsem vzal veškerou svojí kuráž a nervy z lolka, a šel jsem si zagamesit MTA, kde jsem následně zadal do vyhledávání CZ Roleplay, vybral server kde je nejvíce hráču a začal stahovat.

Po spuštění Skima jsem měl trochu problémy, a hrál jsem jen z nudy.. 

Za pár postav jsem měl CK podmínky a dost problému z lidma kteří RPí takzavný nelegál..

Illegal Rp mě zaujal natolik, že jsem se rozhodl věnovat svůj drahocenný čas (největší chyba a žrout času co jsem kdy mohl udělat 😅) a začít to taky, ale po svém.                                                                                        No.. skončil jsem tak že jsem si udělal postavu, kde jsem byl odhodlán RPit pořádný nelegál a neTrashovat to RP. Ale.. no.. víte jak.. skoro nový hráč co jde hned RPit nelegál, pár banu přiletělo a tak nu.. ale od toho tu nejsme..

Ted ale něco o mě jako osobě.

Nejmenuji se nijak, ale slyším či odpovídám na "Marco", je mi 17 (31) let a jsem klidného charakteru, někdy ty nervíky uletí a sem tam si zanadávám (Ne do OOC chatu zde či in-game 😅), od dob co jsem nalezl LeoSight.cz společně s jím RPčkem, jsem změnil názor na RolePlay servery, a taky oblíbil tuto komunitu.

Schrnutí :

       Jsem Illegal hráč ze svojí bandou lidí, klidnej a snad pohodovej. 😄

Jestli si dočetl až sem, velice ti děkuju a přeju krásný zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~37