Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNBAN BEZDŮVODNĚ

1 2



23.2.2022 20:14
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post

Kenny15

Hráč

19
23.2.2022 20:24

Zbytečný je, projet kolem dopravní nehody, kde je silnice k tomu všemu uzavřená. Sám Džardys dával IC oznámení, že je tam uzavřená cesta, aby se jezdilo jinou trasou. Když by ses toho řídil, tak si mít ban nemusel. 

Co víc na to říct? 🤔🤷‍♂️

Zeintar

Hráč

49
23.2.2022 21:11

Nejsem účastník, ale jsem v tomhle na straně zabanovaného. Objekty s kolizema (což kuželky jsou) jsou často de-synced, tudíž někdo je vidět může a někdo ne, protože MTA se chová zajímavě v ohledu client-side pobourání collision-on objektu.

23.2.2022 23:19

Diskuze se tu zvrhává a nikam nevede. Proto si dovolí žádost uzavřít za Džardyse (pokud bys s mým závěrem nesouhlasil, klidně si ji odemkni a odpověz). Může se stát, že kužely nevidíš, důvod je zřejmý a píše ho tu Zeintar. Ban za průjezd dopravní nehodou jsi už jednou dostal, proto bych ale i bez kuželek očekával, že místo radši objedeš. Nevadí, neviděl jsem to, vyjadřovat se k tomu nebudu. Ovšem tvoje vyjadřování zde na fóru je velmi arogantní a s tímto neočekávej, že UB dostaneš. Podíval jsem se do tvé historie. Od 9. 2. 2022 k dnešnímu datu jsi dostal sedm banů. To vychází průměrně na jeden ban za 2,1 dne, nutno podotknout však, že toto není tvůj první 24h ban. Nevidím důvod, proč bys tedy měl nesouhlasit s délkou trestu, když opakovaně porušuješ pravidla a očividně ti krátké tresty k ponaučení se nestačí. Zamítám, zamykám.

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~42