Zdravím, s tím že se mě denně ptají lidé za kolik bych auto prodal a já sám nevím, bych zde rád uvedl mé vozidlo až bych řekl "legendární" a jedno z posledních upravených kusů.
Pouze mě zajímá co by byl kdo ochoten nabídnout za tohoto rošťáka.
Byl bych rád, kdyby jste mi nenabízeli nějaké klasické auta, ale spíše se budu zajímat o nějaké takto "zajímavější" vozidla.
Také můžete nabízet nějaké peněžní částky, ale zase jak jsem říkal, prosím nabízejte pouze zajímavé částky.
!!! Toto není aukce o vozidlo, ale pokud se mi nějaká nabídka zalíbí tak určitě nebudu váhat. !!!
Rok výroby: 2007
VIN: 14XX
Performance úpravy: Auto je upraveno do "WRC". (Od legendy, pana Palmera.)
Vizualní úpravy: Folie do japonského stylu (Anime, Sakura), Spoiler.
Interiérové úpravy: Auto má přidělanou rollcage a vyměněné pásy za 5-ti bodové značky Sparco, taktéž vyměněný volant za 3 ramenný volant značky Sparco a sedačky vyměněné za QRT-R SKY sedačky značky Sparco.
Kontakt na majitele: alechandro.rodriguez@post.ic
Foto vozidla:
Nabídky pište ve stylu:
*Jméno příjmení*
*Co nabízíte* (Můžete přidat foto pokud pujde o vozidlo.)
*Kontakt*
Zdravím, s tím že se mě denně ptají lidé za kolik bych auto prodal a já sám nevím, bych zde rád uvedl mé vozidlo až bych řekl "legendární" a jedno z posledních upravených kusů.
Pouze mě zajímá co by byl kdo ochoten nabídnout za tohoto rošťáka.
Byl bych rád, kdyby jste mi nenabízeli nějaké klasické auta, ale spíše se budu zajímat o nějaké takto "zajímavější" vozidla.
Také můžete nabízet nějaké peněžní částky, ale zase jak jsem říkal, prosím nabízejte pouze zajímavé částky.
!!! Toto není aukce o vozidlo, ale pokud se mi nějaká nabídka zalíbí tak určitě nebudu váhat. !!!
Rok výroby: 2007
VIN: 14XX
Performance úpravy: Auto je upraveno do "WRC". (Od legendy, pana Palmera.)
Vizualní úpravy: Folie do japonského stylu (Anime, Sakura), Spoiler.
Interiérové úpravy: Auto má přidělanou rollcage a vyměněné pásy za 5-ti bodové značky Sparco, taktéž vyměněný volant za 3 ramenný volant značky Sparco a sedačky vyměněné za QRT-R SKY sedačky značky Sparco.
Kontakt na majitele: alechandro.rodriguez@post.ic
Foto vozidla:
Nabídky pište ve stylu:
*Jméno příjmení*
*Co nabízíte* (Můžete přidat foto pokud pujde o vozidlo.)
*Kontakt*