Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban / rád bych věděl za co jsem ban vlastně dostal


rpgamer

Hráč

3
25.2.2022 13:38

Ahoj, dnes něco málo po 1 ráno jsem se odpojil ze serveru a když jsem se chtěl o 12 hodin později připojit, tak mám zabanovaný serial. Nikde není uvedeno z jakého důvodu, ani na jak dlouho. Proto bych rád věděl, za co jsem dostal ban, když jsem se ve hře už ani nenacházel.

Nejsem si vědom, že bych se před odhlášením dopustil něčeho, co by porušovalo nějaké z pravidel.

Byl bych teda rád, za objasnění z jakého důvodu jsem dostal ban a kdo mi ho udělil.

25.2.2022 13:44

Zkus se podívat sem. Nalezneš tam odpovědi na tve otázky. 

 

https://leosight.cz/skimo/banlist

rpgamer

Hráč

3
25.2.2022 14:10

Jelikož už vím všechny obvinění vůči mě, tak by mě zajímalo kdy jsem se jednotlivých věcí dopustil a rád k tomu viděl důkazy, na základě kterých mi byl udělen perma ban.

AssPulling? jako s čím? S teleskopickým obuškem? Vždyť na ten se to nevztahovalo, pokud si pamatuju. Neřeknu baseballku nebo golfovou hůl, ale teleskopický obušek?

Cop Prov? Že jsem se v rp vysmál jedné policistce, jednou větou? Něco ve stylu že to je ta co neumí řídit? To vážně ? :D

NonRp driving? a NonRp objíždění radarů? Jo jednomu radaru jsem se včera opravdu vyhnul, tohle je opravdu jediná věc kterou připouštím, za to mě klidně potrestejte. Ale jiného nonrp drivingu jsem se nedopustil, opět bych rád viděl důkaz kdy a kde.

A poslední věc, vykradení IZS vozidla? Kdy a kde? V žádném vozidle IZS jsem nebyl, natož abych ho vykradl.

Přijde mi, že si spíš daná policistka stěžovala a kamarád v řadách AT si tady vytvořil krásnou sbírku, aby mi mohl udělit trest, jelikož jediná věc, které jsem se mohl dopustit, bylo objetí radaru, ale na ostatní věci bych rád viděl důkazy.

25.2.2022 14:12

Ahoj, tady máš video s důkazy: Zatím nejlepší adept 🤔 - YouTube

25.2.2022 14:25

Kdyby bylo rozhodnutí na mě, tak za to co jsem v tom videu mohl vidět jednoznačně vypovídá o tom že by sis na skimu už nezahrál....

@rpgamer

rpgamer

Hráč

3
25.2.2022 14:41

Oceňuju práci administrátora za bravurní edit a ještě víc k pokukání komentáře.

Ale teď vážně, okey radarů jsme objel víc než si pamatuju a dost nonrp.

Nonrp driving? Taky tam je, ale i když s tím autem jedu tak jak je vidět, tak i přes to auto nedostalo jediný damage, i když sis asi chtěl dokázat, že když autu odebereš, tak to někde opřu a hned to přestane jet.

Navíc označení nonrp drivingu jak jsem vyjel na tu dálnici po trávě? Já si aspon přibrzdil a vyjel to s tím autem, tak jak by to auto vyjelo i IRL. Hlavně že tam lidi běžně vyjíždí a sjíždí s kamionem, ale ok, hledal sis víc důvodů ;)

Cop prov.  ano byl tam, že jsem napsal dvě věty? A? Neřeknu dělat před PSA schválně nějaké sračky, ale pouho pouhý výsměch v rámci RP? To už si fakt jen hledáš důvody.

Vykradení IZS? Nejvtipnější obvinění ze všech, když tak umíš dobře číst myšlenky, tak ti možná mohlo dojít, že to auto tam dost překáželo? Jo RP to asi úplně není, ale stejně tak není RP že tam stojí uprostřed cesty zaparkované auto s kterým nejde hnout. S čím bys jako admin něco udělat mohl.

Nevím no, přijde mi to zbytečně přehnané, přijmu trest za nonrp driving a věci okolo něj. I když mi to přijde vcelku funny na to jaké věci se tam dějí v takovéhle noční hodiny i ze stran AT.

Kolikrát jsem tam zažil jak nějaká postava najížděla neustalé do člena AT a ten ho potom za to příkazem zabil a nakonec se tam všichni jen tak z prdele mlátili.. Přišlo mi že nějaká morálka tam v tuto hodinu již upadá a lidé to berou spíš pro legraci. Když je na serveru 100 lidí, tak tam rozhodně nebudu takhle jezdit a dělat jakoby nic, ale po té 1 ráno to už unavený člověk nebere moc vážně, když vidí, že i členové AT na to v takovou chvíli kašlou.

Whatever. Jestli vám to přijde adekvátní.

25.2.2022 14:57
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.2.2022 15:41
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024