Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o pernametní Unban od [Phobios]


25.2.2022 17:04, naposledy upraveno 25.2.2022 17:05 uživatelem Farby

Zdravím , znova žádám o pernamentní unban který jsem dostal za :

Vím , byla to strašná hloupost co jsem udělal , vím a znám své následky které jsem zpusobil a tak bych se chtěl omluvit celé komunitě LeoSight.cz a celému AdminTeamu a hlavně @Rataj za tohle co jsem udělal .

Chtěl bych si zažádat o unban a dostat se tak zpět k vám na komunitu a znovu si zde zaerpit bez trestu,banu a napomínek . @Phobios bych se chtěl omluvit , za to že jsem tohle zpusobil a slibuji že už se nic takového opakovat nebude ani na Webu ani na Discordu.

Pokud tohle někdo zváží a přečte si to a odpoví co nejdřív byl bych moc rád a začal už dnes erpit normálně , v klidu a bez problému které jsem zpusobil .

Je to 2 měsíce zpátky a tak si žádám o Unban na vaší komunitě , z duvodu že bych tu chtěl začít zase hrát a znovu erpit a choval se už tentokrát normálně spíše furt .

Každý by měl dostat nějakou tu šanci další , uvědomil jsem si toho dost za tu dobu co jsem tohle udělal , proto tak slibuji naposledy že už se nic podobného dít nebude . Děkuji mockrát

Skimo Roleplay mi chybý celkově jako komunita , tak bych se chtěl omluvit ještě jednou děkuji moc a přeji hezký zbytek dne .

Sepsáno 25.2.2022 v 17:04

Podpis : Farby 

 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Duplicitní téma

Powered by LeoSight IFS
LT~13