Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Admina Dzardys

Develon

Hráč

42
25.2.2022 20:43, naposledy upraveno 25.2.2022 20:43 uživatelem Develon

Od Admina Dzardyse jsem dostal Nesmyslný ban. Měl jsem Forda raptora a všichni víme že je to offroad auto a najel jsem s tím do pouště .. dostal jsem 2h ban. za mě dost velká nespravedlnost . Díky tomu banu jsem nemohl ochránit naši garáž a můj Ford Raptor plnej beden byl vykraden. kdo mi ted vrátí čas kterej sem čekal skrz nesmyslný ban a čas strávenej vyděláváním těch ukradených beden ? kdybych neměl ban jsou dávno prodané a nestalo by se to . Nelíbí se mi to a nelíbí se to více lidem. Navíc ani admini dost často nereagují na Forum a žádosti o unbany řeší až po jejich vypršení. Doted jsem s tímto Adminem neměl problém. Ale tohle opravdu nebylo hezké a následky mě stojí hodně času. @Dzardys

F3nixar

Hráč

26
25.2.2022 22:41

Milý hráči,

nebudu se tu ani kapkou vyjadřovat o skutečnosti že se jedná o ban, který trval pouhopouhý dvě hodiny. Být administrátorem, rozhodně bych nešetřil a rozhodně bych ti za mě dal více. Ovšem vrhněme se na jádro. Předem ti říkám, že stížnost na Džardyse je bezpředmětná a vedení to jen potvrdí. Četl jsem pod dalšími příspěvky, že jsi na té poušti jel 120+- km/h (sám si to mimochodem psa). V realitě bys v poušti takovou rychlost jistě nevyvinul a při kopcích jistě neudržel na kolech. 

Prosím, používejme rozum při řízení a buďme spíše ti, kteří si RP užívají a né ti, kteří si snaží vydělat pouhopouhý peníze, které jsou jenom prostředkem pro RP. Užívejme ho a prožívejme ho.

Doufám, že tento příspěvek ti osvětlil alespoň něco a že si většinu vezmeš k srdci a ve hře to jednou uvidíme.

S podravem,
F3nixar

Develon

Hráč

42
25.2.2022 23:10, naposledy upraveno 25.2.2022 23:12 uživatelem Develon

Nikde nevidím že jsem psal že jsem jel 120km. 

A navíc .. ten kousek půdy byl rovnej takže neříkej nic o kopcích prosím.

26.2.2022 01:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Develon

Hráč

42
26.2.2022 10:32

Problém byl v tom že v reakci na ten ban mi bylo vykradeno auto a věci v něm za cca 800k .. což by se díky tomu jinak nestalo .. to je ten problém.

MajkyCZ2020

Hráč

13
4.3.2022 07:20

A nefunguje náhodou na serveru to ze když dostaneš ban nebo ti spadne hra že se ti automaticky zamkne vozidlo? 

3.4.2022 23:52

Omlouvám se za pozdní vyjádření. Ovšem situaci jsme konzultovali v PMs na Discordu. Považuji ji proto za vyřešenou. Pokud bys nesouhlasil, ozvi se mi na Discordu v PM.