Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban


SM073

Hráč

8
26.2.2022 16:34

Zdravím všetkých, dostal som permaban 23.12 od dzardysa za Metagaming, pošpiňování členů AT, nonRP driving + histori. NonRP driving no to neviem ja som bol furt v raptore ale ak som si nevšimol ten nonRP driving tak áno priznávam že som šiel nonPR driving. Tá história o tom ani nerozprávam to je pravda história je plná banu takže to chápem. Pošpiňovanie člena AT aj to je pravda. Nechal som sa uniesť a spravil som to čo sa nikdy stať nemalo a hambím sa za túto vec.

 

Chcel by som sa ospravedlniť celej komunite, ktorá sa stále na Skime aj doteraz drží, samozrejme hlavne tým, ktorí mali to nešťastie sa so mnou IC stretnúť, a zhnusili si kvôli mne hranie na Skime. Veľké ospravedlnenie tiež patrí celému Admin Teamu, hlavne tým, ktorý mali tie nervy riešiť dennodenne reporty na mňa, a najviac samotnému Dzardysovi.

4.3.2022 16:28

Na řešení této žádosti jsem se skutečně moc těšil.

To, co jste na serveru předváděli, nazývám nejrychlejší cestou k permabanu. Ať už jde o trashRP ilegálu nebo samotnou metu. Přidám k tomu ten váš Discord... Vskutku solidní cirkus.

Ale pozor, u toho nekončíme. Můžeme přejít k projektu FantomRP, kde jsi vystupoval pod mým IC jménem a snažili jste se mne s kamarády zesměšňovat, naštěstí jsem to nemohl brát nikterak vážně, vzhledem k úrovni dnes již neexistujícího serveru. Ve zkratce bych mohl předpokládat, že k nápravě nedošlo, a mohu čekat, že něco podobného uděláš zase.

No, ale přišla chvíle, kdy bych se na věc měl podívat jako zkušený člen AT a nikterak jako osoba, na níž byly tvé narážky a urážky mířeny. A taky by bylo vhodné ti dokázat, že nejsem takový odpad, jaký ze mě před přáteli děláš. Proto ti žádost o unban schvaluji a trest ti ruším.


Powered by LeoSight IFS
LT~27