Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Dzardys


26.2.2022 17:49

Zdravím všechny, hlavně Dzardyse

Dne 26.02.2022 v 17:27 mi byl udělen ban za TrashRP u vykrádání banky (10 hodin). Touto žádostí žádám o unban, jelikož jsem s touto situací nebyl seznámen. Tímto se omlouvám, za tzv. Random DM + TrashRP u vykrádání banky. Rád bych dostal unban, jelikož toto byla jedna z mála situací kterou moc neznám. S takovou situací jsem se doposud nesetkal, neznám to, jelikož jsem na Skimu pár dní nebyl, tak nevím jak banky za PSA probíhaly. Nikdo mi nic neřekl, jak banky probíhají. Proto tímto žádám Dzardyse k Unbanu za RDM + TrashRP u vykrádání banky. 

Děkuji.

 

26.2.2022 21:09

Ban ti zruším, každopádně si nepřeji, aby se znovu opakovalo, že jako PSA bezhlavě nalítneš do banky nebo obchodu a budeš instantně střílet po všem, co uvidíš. Takhle prostě ne. Je sice moc pěkné, že jsi to nevěděl, ale není to žádná novinka, ta pravidla tu byla vždy, jen jsme vám to moc dlouho tolerovali.


Powered by LeoSight IFS
LT~21