Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban SovietDog - Permanent ban


Lada596

Hráč

3
27.2.2022 09:58

Dobrý Ráno,

 

chtěl bych zažádat unban za Zdravý Rozum administrátora pana SovietDoga.

Ahoj, rád bych si požádal o unban už je to víc jak 27 dnu a mě skimo chybí co hodinu to víc uvědomil jsem si že okrádání bez videa a takové různé prohřešky nejsou k ničemu platné... a za Zdravý Rozum to byla velka chyba a už sem se poučil, Každým prohřeškem si uvědomuji co jsem udělal špatně a myslím že jich mám dost... Je to má několikátá perma a já se bojím že je má poslední... Bojím se že unban už nikdy nedostanu a mrzí mě to chci se stát lepším hráčem a rpit prostě normálně... denně se koukám na clipy ze skima a chybí mi to prostě rád bych unban protože na skimu mám kamarády a spoustu věcí jsem hráč co hraje z 50 % na majetek a z 50% na RP a rád bych hrál na 100% RP uvědomil jsem se že majetek si můžu udělat znova peníze taky kontakty taky, ale RP si neudělám... Rád bych už přestal brečet u toho jak mě někdo chytí a začne okrádát rád bych přestal okrádát bez videa rád bych přestal porušovat pravidla vím že má historie a mé předchozí žádosti o unban zneli podobně a History není úplně malá, ale teď to myslím už opravdu vážně už se mi v hlavě srovnalo RP a myslím že bych vás i překvapil tím že bych neměl žádné tresty. prosím SovietDog abys mi unban udělil a koukal jak se lepším v RP rád bych si zase zahrál na skimu před vánoci.. RP hraji skoro pul roku  a lepší server jsem nemohl najít než Skimo RP... Máte tam spousty možnosti což servery některé nemají a váš server má takovou nepopsatelnou atmosféru kterou nikde nenajdu chci u vás hrát protože že dne na den neskončí. Tudíž prosím rád bych se vrátil na mou postavu Adam Bruzlov a začal už pořádně rpit!

Dodatek: Kdybych dostal unban tak poprosím smazát Historii, jestli by to šlo :D

S pozdrávem

Lada596.

@SovietDog

Roman123cz

Hráč

5
27.2.2022 17:35

Ahoj, já znám Ládu moc dobře a vím že děla občas blbosti ale to co ted napsal tak za to by si zlasloužil unban a myslím si že se napraví svoje chování a nebude dělat blbosti a bude hrát sprácné RP. Byl bych za to moc rád abych měl zas s kým eRPit tak bych taky prosil jestli by jste mu dali unban. S pozdravem @Roman123cz

27.2.2022 21:21

Takže abych se ti konečně vyjářdil.

Mám tu dvě věcí, které by jsi měl znát a vědět o nich a to jsou:

První důvod je lhaní administrátorovi.

Druhý důvod je multiacc.

Už jednom z těchto důvodu ti tvojí žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~42