Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o unban.


27.2.2022 11:48, naposledy upraveno 4.3.2022 18:54 uživatelem barel

Zdravím. Dne 26.2 20:37, jsem dostal ban za NonRP Driving,MetaGaming a NonRP Injuries na 336 hodin. Ano, přiznávám se. NonRPDriving + NonRPInjuries tam být mohly. Akorát že jsem měl fast mich helmu a vždy když jsem narazil tak jsem napsal /do helma ho zachránila /chance 50. A vždy jsem uspěl.  Akorát jsem to nedělal u všech nárazů. Ostatních rpil jinak. Ale musím říct že se přiznávám, 2x jsem narazil a neerpil. A jak vidím, tak helma mě neomlouvá. Toho jsem si vědom.

 

Meta : Ano, meta mě napadá za co to bylo. Akorát že to meta uplně nebyla. Jel jsem do palomina, si vybrat peníze, a viděl jsem kamaráda jak utíká od policajtů. Tak jsem zastavil a nechal jsem ho nastoupit. Potom jsme jen utíkali. Tich 6 dní mě opravdu ponaučili, a dobře jsem si uvědomil co je špatně a co ne, avšak všechno chápu a myslím že jsem ready.

Byl bych rád kdyby se @SovietDog slitoval a zrušil mi ban. 

 

Děkuji

 

Ban udělil @SovietDog

 

7.3.2022 19:18

@SovietDog 

bych byl rád kdybys odpověděl čekám už týden

8.3.2022 17:12

Vzhledem k tomu co všechno jsi udělal v ten den a co o tobě slyším + tvá historie, tak usuzují jsi nenapravitelný hráč. Ban ti bude na dále ponechán a uvidí se jestli jsi se opravdu ponaučil ale to ukáže až teprve čas.


Powered by LeoSight IFS
LT~38