Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost u unban


Salsiii

Hráč

29
27.2.2022 13:33, naposledy upraveno 27.2.2022 14:21 uživatelem Salsiii

Ahoj, včera v 11 hodin mi byl udělen ban za powergaming, v délce 9 hodin. Úplně mi nejde o unban, ale spíše o vysvětlení, za co mi byl ban udělen. Jediný, co mi bylo k banu řečeno, je "ten náraz s lodí". Ten náraz s lodí, co na tom byl powergaming se mi nedostalo, protože Dzardys očividně nestojí o komunikaci, nebo si není schopen obhájit udělený ban. Naráz mi nezpůsobil žádné zranění, škody možná tak na člunu, s kterým jsem poté pokračoval k benzínce MG. Nevím, jak se pak tedy má někdo poučit z uděleného banu, když ani neví a nikdo mu není schopen vysvětlit, co na té situaci byl powergaming. Powergaming byl usouzen z videa od osoby, která byla v přístavu SF, video odemně asi není tedy potřeba, je to tvoje rozhodnutí. Druhá věc je ta, že mi nepříjde v pořádku narážet lodí do člunu, když můžeš bezproblémově ujet, jestli mu šlo o ty osoby ve vodě, šlo to udělat i jiným způsobem než tím, že to narve do člunu (tím neříkám, že to je porušení pravidel, ale dle mého, by se dalo spekulovat o zdravém rozumu), nikdo po nich nestřílel až do té doby, co začala střelba, a já nevěděl, odkuď je.

27.2.2022 14:15

Jsem rád, že jsi pochopil, kam žádost o unban patří. Nejde mi o to, že bych ban nedokázal obhájit, ale moje PMs nejsou žádosti o unban, nejsem povinen s kýmkoli v PMs o banu diskutovat a úplně narovinu, což je i hlavní důvod, proč neodepisuji takřka nikomu, na to nemám čas.

Poté, co tě fialový člun nabral (v čemž máš pravdu, že je to absolutně nesmyslné, avšak za to byl hráč potrestán formou znemožnění účastnění se dané akce), jsem spolu s adminy, kteří mi asistovali při dozoru, neměl možnost vidět nějaké RP z tvé strany, čili spolu s hráčem, jenž tě nahlásil, mohu nabýt dojmu, že jsi dělal jako by se nic nestalo. Skriptová limitace bohužel neznamená, že se to nemusí RPit.

Avšak nepopírám, že se to mohlo přehlédnout, tudíž pokud máš i ty nějaký důkazní materiál (tj. logy, video), kde jsi něco RPil, případně ses neúčastnil dalšího RP, zašli jej sem (případně pokud nechceš veřejně udávat logy mi je zašli na Discord) a pokud bude zjevné, že došlo k pomýlení na straně mé, ti bude trest zrušen a odebrán z historie.

Bohužel to v tvém případě není poprvé a sám víš, kolik stížností na tebe bylo za podobné věci. Ani mně nedělá radost, že musím trestat někoho z PSA, situace však vypadala tak jak vypadala.

Je mi líto, že nabýváš dojmu, že nemám zájem o komunikaci, bohužel to jinak než "zkus si být jeden den na mém místě" asi neobhájím. Zbláznili byste se z tolika zpráv a vyřizování.

Develon

Hráč

40
27.2.2022 15:49

přiznávám , Nabrat tě člunem bylo nesmyslné .. ale pokud by toto nebyl powegaming tak by se stalo to že v mé rychlosti,což mohlo bejt přes 150km bych určitě tvůj člun odrazil a ty by jsi jelikož jsi neseděl připásán či tak spadnul do vody což by ti znemožnilo jakoukoliv akci, nemluvě o tom jaké zranění bys po tom nárazu měl . to že se otočil a vykropil mě tam se mi nezdá jako adekvátní RP reakce.


Powered by LeoSight IFS
LT~34