Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Lada Barttoloti a Michal Kovac

Filipek

Hráč

3
27.2.2022 16:35, naposledy upraveno 27.2.2022 16:36 uživatelem Filipek

Jdu si stěžovat na Lada Barttoloti a Michal Kovac 

ano vím že Michal Kovac  si zažádal o  CK 
na discord servru jsme měli stream na skimo od Lada Barttoloti jel do blueberry a mezitím předjel modrou audi a ta se rozjela ale lada jí už neviděl až v blueberry pod kopcem viděl jak přeskočil kopec a letěl tak Lada Barttoloti jel za ním a Michal Kovac  říkal že chce CK tak lada mu řekl dej mi auto pls a k tomu pak napsal dělej tak místo rp tak jeli do Montgomery a lada šel pro papír na přepsaní auta já mu řekl ne nedělej to je to proti pravidlům on neposlechl tak koupil formulář a šel do audi a Michal to přepsal na ladu pak jeli zpátky a Michal si dal report na CK 

mám i Důkazy který by to mohly dosvědčit 
(dal bych to sem ale je to rozmazané a píšu to sem protože mám permaban na skimu jinak bych to napsal do reportu děkuji za pochopení)

přeji hezký zbytek dne 

27.2.2022 17:02

Důkazy mi zašli na discord Dzardys#3287.

Ricardoo

Hráč

9
27.2.2022 19:08

Názor mám na to taký. Ano auto som mu dal a tiež ma to vôbec netrápi nech sa vám aj hovno v krku ohne mám to na háku. Tiež by ma zaujímalo ako by si reagoval ty keby si mal takúto možnoť, nuž áno porušil som NonRP Injures a metagaming za to sa priznávam. Ban mi udeľ kľudne ajtak mi to nič nespraví. A to, že by ste mi ban dali vám ajtak nepomôže lebo denne sú tu také legendy ktoré robia ešte aj horšie veci než som ja spravil. Mám jedeno preplnené SSD videami z MTA ktoré som sa pokúšal tiež riešiť lenže lenivosť AT mi to nedovolila riesiť. 

A tiež vám dám radu do života. 
1. Odpojte sa zo serveru SkimoRP
2. Odinštaľujte si MTA
Voala a si vyliečený.

Mile rád som vás poznal a nech sa vám hovno v krku ohne.

Pekný zvyšok večera -Ricardoo

SedliX udělil za tento příspěvek varování: Nevhodné vyjadřování.
28.2.2022 17:18

Stížnost považuji za vyřešenou, hráči potrestáni, vozidlo smazáno. Uzamykám.

28.2.2022 17:30, odstraněno 28.2.2022 17:30 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem