Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu


ToxicCZ

Hráč

7
1.3.2022 10:46

Zdravím chtěl bych se obhájit k dnešní ranní situaci co se odehrála kolem 00:30, jednalo se dle zvážení admina o "DM,, což souhlasím, odehrávala se situace kdy jsme jezdili na motorkách v Montgomery, následně ze zatáčky vylítne Audi kde seděli dva hráči, jeden se zastavil a hned začal vyhrocovat situaci slovy "nějaký problém" na to jsem odpověděl "proč by měl být" odjeli jsme před HZS výjezdovou stanici kde on jel za námi a začal po nás střílet, ujeli jsme pryč po chvilce jsem viděl osobu na čerpací stanici kde tankoval, vytáhl jsem spray a na 2 sekundy jsem odjistil spray na 2 sekundy (přišlo mi to v pohodě z důvodu že neměl v ruce zbraň a jednalo se o pomstu, ani ta pomsta nebyla vedena k PK) následně jsem odjel a hráče jsem si už nevšímal hleděl jsem si svého protože jsem to nechtěl vyhrocovat, po 10 minutách jsem viděl jak kamion srazil toho hráče a viděl jsem jak má udělené PK, moc jsem si toho nevšímal a pokračoval jsem.

Chápu že již jsem toho provedl mnoho, ale z mého hlediska to není tak závažné když jsem měl IC důvod.

Ban bylo udělen administrátorem @Awoo

 

1.3.2022 10:56, naposledy upraveno 1.3.2022 10:58 uživatelem Awoo

Ahoj @ToxicCZ - tvoje přiznání i obhajobu jsem si přečetl.

Nějak jsi zapomněl zmínit, že než toho hráče přejel kamion firmy ODS, tak předtím jsi do toho hráče ty narazil v nějakém pickupu, buď Superduty, nebo RAM , kupodivu pickup firmy ODS. Náhoda to asi nebude. Nevadí. 
Každopádně jsi do něj narazil a auto i s ním a jeho kumpánem jsi srazil do vody. Z ničeho nic jsi se v záběru objevil a napálil jsi to do nich čelně v plné rychlosti a pak jel zas pryč, ano jako by sis toho vůbec nevšímal. 

Doslova jsi dostal včera unban, protože jsi sliboval, jak jsi se polepšil. Nemyslím si, že jsi AT o tomhle přesvědčil. 

Vzhledem k tomu, že celá ta akce byla vzájemné DMkování, všichni zúčastnění dostali tresty na základě závažnosti toho, co zrovna dělali. K polehčujícím a přitěžujícím okolnostem bylo také nahlédnuto. Dva hráči z Audi se k tomu přiznali přesto ban dostali, kratší, ale přeci. 
Tvoje přitěžující okolnost byl ovšem včerejší unban. Můžeš si v budoucnu zkusit žádost podat znovu. Nicméně teď ji ale určitě zamítám. - můžeš se zkusit ještě odvolat k @SedliX -ovi, proto ti to téma nezamknu, třeba se bude chtít vyjádřit.





Powered by LeoSight IFS
LT~21