Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Un-Ban - Dzardys


neznamy#3931

Smazaný účet

19
1.3.2022 16:57, naposledy upraveno 2.3.2022 20:50 uživatelem neznamy#3931

Zdravíčko hráči a hráčky,také chci pozdravit Dzardyse který mi ban udělil.

1.1.2022 mi byl udělen Permanentní ban za pravidlo 16. Zero Tolerance+Historie.

Tákže,nyní jsou to 2 měsíce od mého banu,tak doufám že se mi povede nějak přesvědčit Dzardyse a ostatní členy A-Teamu že jsem scela jiný hráč než před 2 měsíci.

Možná hračům přijde divný  to,že píšu žádost o UB pro Admina na kterýho jsem si před několika týdny vstěžoval?

Je to prosté,každý člověk,ale úplně každý má právo říci co mu vadí,konstruktivní kritika v tu dobu byla na místě a já se vyjádřil jak to vidím,proč si myslím že tak Dzardys činí a proč z mého pohledu to škodí serveru,prostě čistě a jasně KONSTRUKTIVNÍ KRITIKA na kterou ma právo každý.

Jak jsem psal v minulé žádosti o UnBan,bohužel při výstupu z domu mi nedošlo že zbran musím položit,že při zmatku jsem utíkal,nečekal jsem na nic,ti co nejsou v obrazu,vyjednávali jsme s policii a měli jsme rukojmího,policie zajimavě našla místo a my vyjednávali,všichni jsme vyšli a utekli,bohužel jak řikám prostě to byla reakce typu ,,Musím utéct aby mně nechytli´´ toto se mi při tom když jsem porušil pravidlo honilo hlavou,potom padl ban,já si neuvědomoval moji chybu a napsal jsem že PSA metuje a hraje na win,nebudu tohle popírat jelikož si myslím že v některých situacích to tak je,nebudu tu ale řešit PSA,tohle je tedy vysvětlení Non-Fear a Zero-Tolerance dohromady,k historii se také vyjadřím ikdyž myslím,že půlka či většina serveru ví že jsem obdržel 33 banů,ovšem se omluvím hračům kterým jsem kazil požitek ze hry,nebudu zde označovat lidi protože se mi nechce i kdybych měl označovat 200 lidí,je mi líto těch banů co jsem dostal,nebude se to opakovat,celkově bych se chtěl omluvit Dzardysovi za moje PM co jsem mu asi minutu před banem napsal.

Váš všemi nenáviděný Meki.

Prosím o UnBan :heart:

Prosím o vyjadření @Dzardys

 

3.3.2022 00:32, naposledy upraveno 3.3.2022 00:34 uživatelem VajkoChlpko

Nechce sa mi to opisovať, tak sem iba prilepím screenik (áno, vyznačené to je ako keby som mal Parkinsona). 

Je to až trápne, ako si naliehavo myslíš, že dostaneš ban hocikedy keď sa trochu rozpíšeš a vypustíš na fórku. To nie je žiadna samozrejmosť, sa na seba pozri prosím ťa láskavo. Mesiac čo mesiac nová žiadosť o unban, ako keby si tých šancí nedostal už dosť, ty Escobaris mafianos. " jsem scela jiný hráč než před 2 měsíci", ty si nový človek každý druhý týždeň mám taký pocit. NESOUHLAS

Ale ten názor na Dzardysa sedí, pekne napísané a only true. 

PS: Dzardys, argument že na teba nadávajú len tí čo majú permu značí to, že asi vieme o čom hovoríme a máme s tým skúsenosti, nie ? 😀 Keď si kopeš do mňa na LS DC bez môjho vedomia. Maj pekný dníček.

Kr1st0fz

Hráč

14
3.3.2022 02:26, naposledy upraveno 3.3.2022 02:29 uživatelem Kr1st0fz

Zdravím ťa Meki09, chcel by som len k tejto žiadosti podotknúť jednu dezinformáciu ktorá ma celkom na tvojej žiadosti štve aj ked proti tebe ako človekovi nič zásadné nemám. Ide o konkrétne túto vetu:

"a napsal jsem že PSA metuje a hraje na win,nebudu tohle popírat jelikož si myslím že v některých situacích to tak je"


Kedže vo frakcí Policie San Andreas nejakú dobu účinkujem tak si myslím že mám k tomu čo povedať. Ked si to tak na ľahko zoberieme v tejto frakcií  sú konkrétne 6 admini:  Lexikonn,Dzardys,Holysek,Samik,Phobios a dokonca aj sám Rataj. Vážne si myslíš že v takomto počte ľudí z Admin-Teamu by sa vôbec dalo metovať či niečo na tento spôsob?.  Denne hráči z tejto frakcie posielajú logy adminom kvôli ostatným hráčom, celkovo sme pod prísnym  OOC dohľadom, nemyslíš si že by sa na tu "Metu" už prišlo?. V skratke ked máš podozrenie na Metagaming tak si podaj report a myslím si že sa to dokáže ľakho vyriešiť. Daľšia vec "PSA hraje na win" osobne túto vetu nenávidím pretože to je taká vymyslená hlúposť od hráčov ktorý nevedia prehrať a chcú sa vyhnúť IC trestu. Hned sa dostaneme aj k tomu že Admins nadržiavajú hráčom z tejto frakcie. Ano je pravda že AT vyrieši rýchlejšie report niekomu od policajtov ale to je len kvôli tomu že sa dostávajú do skazenej RP interakcie častejšie ako normálny hráči, a to by si ty mal dobre vedieť aké to je, kedže si pred nedávnom v tejto frakcií účinkoval. Taktiež si určite mohlo veľa ľudí všimnúť že aj ľudia od Polície dostávaju tresty úplne normálne ako každý jeden hráč, pretože sa na nás vzťahujú také isté pravidlá ako na každého jedného. Táto odpoved nieje len pre teba Meki09 ale aj pre každého čo bere PSA z tohto zlého a klamlivého pohľadu. Neber to taktiež ako nesúhlas ku tvojmu unbanu lebo polepšiť sa môže každý ale skôr sa len zastávam verejne tejto frakcie.

 

                                                                        S pozdravom Kr1st0fz..

3.3.2022 08:42

Well, už jsem chvilku začal přemýšlet, že bych ti vyhověl. To jsem si ale nepřečetl celý obsah žádosti a především jsem nekontaktoval ohledně této situace i ostatní členy AT. 

Po vyslechnutí pár názorů můj postoj zůstává stejný, jsi nenapravitelným recidivistou. Obávám se, že stále nejsi psychicky připraven na návrat do komunity, vše, co děláš, je akorát kopání kolem sebe a poukazování na chyby mé či frakce PSA. Uznávám, že ne vždy jednám nejvhodněji, avšak pokud by to bylo až tak závažné, jak se to snažíš ty dělat, asi bych tu už nebyl. A vidíš, stále tu jsem a ještě nějakou dobu budu.

Co se týče navážení se do mnou vedené frakce... Je to ubohost, asi se nemusím nikterak rozepisovat, výše máš vše důležité zmíněné. Kdyby docházelo k porušování pravidel, které by někdo přehlížel, pak by to podchytil někdo jiný. Proto je nás tu tolik. Mimo jiné se sám podílím na banování hráčů v PSA, jejichž RP neodpovídá stanovené úrovni RP ve frakci. Mé nejčerstvější zásahy můžeš vidět třeba zde:

Za chod PSA nesu plnou zodpovědnost coby člen AT, který ji má na starost, a kdybych přehlížel nějaké hraní na win a podobně, házel bych klacky pod nohy leda tak sobě. Upřímně mi nestojí za to ztratit důvěru ze strany vedení AT. 

Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~58

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024