Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za co?


Jareksebesta

Hráč

4
1.3.2022 17:32

Dostal jsem Ban za DM,co to znamena?

1.3.2022 20:51

Znamená to že ty, se svým kamarádem, se kterým jste jezdili dnešního dne po pulnoci autem, jste se dopustili DM vůči jiným hráčům, kteří se naopak dopouštěli DM zpětně proti vám dvěma. 
Tvůj kolega celou věc nahlásil a přiznal se, že sám asi pravidla celkem porušil, s tímto přiznáním a videozáznamem, který dodal, jsem vás dva vyhodnotil jako s polehčující okolností, kdy jste oba dostali poměrně krátký trest a to i s přihlédnutím k historii vašich trestů, kterou ani jeden nemáte zrovna čistou. 

Na druhé straně padli mnohem tvrdší tresty. Ban jsi dostal na 24 hod někdy mezi 1 - 2 hodinou ráno dnešního dne, tedy za nějakých 5-6 hodin odteď ti ban skončí. 
Využij toho času, od Skima si trochu odpočiň a třeba si znovu pročti pravidla serveru, aby jsi příště věděl, co znamená DM , neboli DeathMatch 

Tímto téma uzavírám, jelikož žádost o unban nesplňuje kritéria žádosti a navíc je bezpředmětná, vzhledem k tomu, že ban za pár hodin vyprší. 


Powered by LeoSight IFS
LT~22