Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Členové klubu LKRC


misatorcz

Hráč

45
1.3.2022 17:50, naposledy upraveno 1.3.2022 17:52 uživatelem misatorcz

 

 

Členové Leteckého klubu Red County

 

Kdo to je?

Členové LKRC jsou ti, křetí si platí za toto členství, aby získaly několik výhod, a nebo z důvodu, že si nechtějí kupovat vlastní letový prostředek, který by je stál hned několik milionů. (Například takový Eurocopter 135 stojí kolem 10 milionů) 

Jaké to vlastně má výhody?

Členství v klubu jich má hned několik, a to tu nejsou vyjmenované všechny, te´d si je hezky pod sebe vypíšeme.

  • Přístup k letovým prostředkům značky Cessna, Eurocopter, Britten-Norman (časem mohou přibýt další)
  • Možnost pokud vlastní daný člen letový prostředek, tak si ho může na PCA ponechat bez jakéhokoliv poplatku (!!!POZOR PLATÍ POUZE 1 PROSTŘEDEK NA FO!!!)
  • Možnost být přijat do LKRC jako zaměstnanec za předpokladu všech splněných podmínek, bez toho aby bylo vyhlášené výběrové řízení (pozor tím, že si koupíte členství, neznamená že musíte být přijati do LKRC jakožto zaměstnanec!)

Jak se takovým členem stát?

 Členem klubu se dá stát vcelku jednoduše, stačí vyplnit tento formulář (klikni na "formulář" pro jeho otevření), zde naleznete též ostatní poplatky o kterých budete v nejbližší době informováni. Následně uhradíte bankovním převodem poplatek, který dělá 100.000,- Kč (tento poplatek se hradí jednou týdně, každý 2. pracovní den v týdnu! tj. každé úterý), následně si vás osobně pozveme, vy si sebou přinesete výpis z trestního rejstříku. "A mami, proč musíme vyplňovat formulář?", formulář vyplňujete z důvodu administrace a vůbec toho, aby jsme si Vás všimnuly. Teď si shrneme všechny podmínky.

  • Vlastnění minimálně 1 leteckého průkazu (SER, ROT, MER) - i když máte AGC a ARC, stále musíte mít jednu další licenci!
  • Čistý trestní rejstřík (jestli máte v trestním rejstříku nějaké převozy nelegálního zboží, tak nezoufejte, nepříjmeme vás.)
  • Uhrazení 100.000,- Kč na bankovní účet Leteteckého klubu Red County (IČO: 38)   -pokud nastanou problémy, například nemáte čistý trestní rejstřík a nezjistily jste si to, peníze vám budou vráceny v plné výši!

Vzor k poplatku

Poplatek, jak jsme již dřív párkrát zmiňovaly, se posílá skrze bankovní účet, zde máte jak by takový převod měl vypadat.:

A zde máte jak to bude vypadat u nás, po dokončení bankovního převodu.

Jestli máte další dotazy, neváhejte nás kontaktovat na těchto číslech a post adresách.

Vrchní komisař Stengal Brucks - tel.č. 533 300, post: stengal.brucks@post.ic

Tiskový mluvčí Cole Peterson - tel. č. 872 885 , post: cole.peterson@post.ic

 

Za Letecký klub Red County

Vrchní komisař Stengal Brucks

 


Powered by LeoSight IFS
LT~17