Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žadost o skrácení banu nebo o un


dominiksmetak4

Hráč

4
3.3.2022 19:07, naposledy upraveno 3.3.2022 19:08 uživatelem dominiksmetak4

jakoby chápu porušil sem to pravidlo 1 ,ale nemusel ste mi dát ban nevím proč proště jakože mu tam napíšu už se to řeší to nesmím nebo jako co ?, tak jen bych chtěl říct prosím o skrácení banu ten server mě baví je to dobrý server a chtěl by sem tam hrát dostal sem ban na 140h ,doslova sem ani nehrál 1h a hned sem dostal ban na 7h zato že sem dal report na hráče že mě napadol u policajné stanice a potom sem mu řekl no už se to řeší to je porušení nebo co ???? děkuji za stručnou odpověd,pěkný zbytek večera , ban udělil Holysek :)

3.3.2022 19:11

Myslím si, že jsem ti to stručně napsal do PM než jsem ti udělil ban. Tvá historie je obsáhlá a myslím si, že ti tohle jen prospěje, když asi rád porušuješ pravidla. Za tím daným hráčem si pořád jezdil, když si ho potkal na silnici a začal si mu do OOC chatu spamovat, že má report a že už to řeší admin. Nebudu se ti tady dále vyjadřovat, když jsem ti jasně do PM napsal co si porušil a ještě jsem ti to tam vysvětloval. Unban ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~20