Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[03-03-2022] Usnesení Ředitelství Policie San Andreas ve věci odvolání velitele Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování


3.3.2022 19:26

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

ŘEDITELSTVÍ POLICIE SAN ANDREAS


Usnesení Ředitelství Policie San Andreas ve věci

odvolání kpt. Mgr. Einara Wyatta #177 z funkce velitele IVV


Dne 1.3. 2022 kontakotval zástupce Ředitelství Policie San Andreas, genmjr. Ing. Amanda Kent (dále jen "zástupce"), kapitána Mgr. Einara Wyatta, který v současné době vykonává funkci velitele Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování v řadách Policie San Andreas (dále jen "Mgr. Einar Wyatt"), v souvislosti s přijetím jeho osoby do řad Ředitelství.

Po dobrovolném písemném souhlasu Mgr. Einara Wyatta ze dne 3.3.2022 rozhodlo Ředitelství Policie San Andreas následovně:

(1) Ředitelství Policie San Andreas odvolává Mgr. Einara Wyatta z funkce velitele Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování ke dni 4.3.2022.
(2) Ředitelství Policie San Andreas uděluje Mgr. Einaru Wyattovi nově služební hodnost "major".

(3) Ředitelství Policie San Andreas přijímá Mgr. Einara Wyatta do svých řad namísto odvolané mjr. Mgr. Naomi Baker
(4) Ředitelství Policie San Andreas nařizuje vedení Policie San Andreas zaslání doporučení k dosazení nového velitele Inspektorátu pro vnitřní vyšetřování, a to nejpozději do 10.3.2022. O dosazení nového velitele bude Ředitelství Policie San Andreas zavčas rozhodovat na základě předaného doporučení. Nedojde-li k iniciativě ze strany vedení Policie San Andreas, Ředitelství Policie San Andreas vybere nového velitele samo dle vlastního uvážení.
(5) Mgr. Einar Wyatt je i nadále oprávněn vykonávat službu v řadách Policie San Andreas jako její člen.


genmjr. Ing. Amanda Kent
Ředitelství Policie San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~29