Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dostal jsem ban pravem


DanielChumchal

Hráč

2
5.3.2022 14:52

 

 

 

Dobry den, dostal jsem ban nepravem, presneji:

Jel jsem v omezovaci 122 na svoji strane vozovky, proti mne se ritilo auto ve vetsi rychlosti “priblizne 150-17” nechci lhat ale, ja uhybal aby jsme se nestretli a nebyla dopravni nehoda, nakonec jsme se lehounce skrtli, mne trosku cuklo auto ale nemusel jsem nic delat a stovnalo se samo, auto se ani neposkodilo fyzicky, obratil jsem smer jizdy za pani co do me nabourala, abych se ujistil jestli je v poradku, zacla mi psat jak je mozny ze jsem po vyletnuti do vzduchu mohl dokazat prijet, psal jsem ji ze jsem uplne v poradku jen jsem se lekl trosku, ani na /status to nebylo, zacla mi vypravet jak jsem jel hrozne rychle a ze jsem vyletel, mela asi chut delat problemy a ateam ji to sezral, kazdopadne tam potom jeste probehla mensi diskuze o autonehode, nakonec jsme dosli k tomu ze admin phobios napsal ze mam jit na zauceni rpdriving injuries, ja jsem poprva napsal ze chci jenom duvod, ze ani v realite se nema co stat s autama, max urvane zrcatko, potom to psal podruhe a ja vim ze pravidlo c.3 je ze konecne slovo ma admin, napsal jsem uz nastvane ze pujdu s helperem frederikem na zauceni ale potom cau a nasledne mi byl udelen ban.

preji hezky den,Daniel chumchal

Wouwix

Hráč

12
5.3.2022 16:37

1) Ehh... Kdy už konečně pochopíš, že nabourat se čelním nárazem a přitom vyletět do vzduchu není asi úplně v pořádku, že ke mně reálně dojedeš po čelním nárazu v rychlosti 200 km/h snad ani myslet vážně nemůžeš... 

2) K tomu tvému omezovači. Tak jak to vlastně je? Prvně to u tebe byla rychlost 142 a najednou 122? Ale prosim tě. Když už si píšeš o to zkrácení.. uváděj ty věci podle pravdy.

3) I kdybys nevyletěl do vzduchu ( jak to ty tvrdíš) Tak po nárazu v takové rychlosti bys opravdu v pořádku nebyl...

Ten status by tam opravdu být měl. 

4)  Frederik se tě ptal asi 3x na ID, aby zjistil jestli si byl někým zaučen. Ty si nebyl schopen mu ani odpovědět...

Místo toho si tam vyprávěl svůj příběh, jak si dostal 2 bany neprávem.

DanielChumchal

Hráč

2
5.3.2022 17:22

takze ty damicko

1) nebyl to celni stret ale bocni, narazila si do me protoze neumis ridit a musis jezdit v protismeru, kdyby to byl celni tak mi upadne naraznik a rozbije se kapota :) protoze naraznik jsem mel rozbity uz predtim

2) kdyby si tam dala ten screen ve kterym jsem se priznal ze jsem se prepsal kdyz vim ze ze omezovac nad 122 nejde :)

3)byl jsem schopny po bocnim narazu objet celou mapu i 8x, v realite by se po tomhle max urvalo zrcatko a minimalne odrely dvere

4)je to frederikovo chyba, rekl proc to chce, ja mu odpovedel, nejsem nikym zaucen a ani nepotrebuju, nevidim duvod mi neverit

NEMAM RAD LHARE

potreboval/a by si /zauceni od mojich rodicu aby si nelhala :)

5.3.2022 17:53

Ahoj

Tak než jsem se stihl já sám vyjádřit rozjeli jste zde zajímavou diskuzi, kterou já přeruším mojí odpovědí na tvojí asi žádost o unban dle názvu dostal jsem ban pravem.

Hráč Frederic si na tebe podal report, že údajně neumíš erpit injuries. Po chvilce jsem došel na místo já a začal zkoumat, co se tedy stalo a co a jak.

Došlo ke střetu dvou vozidel a to tebe v BMW M5 a pak Anet v Nissan R34 Skyline. Zde jsi komentoval, že jste se jen mírně škrknuli boky vozidel a, že by se ti nic nestalo. Ba naopak i drobné škrknutí vozidel v poměrně vysoké rychlosti dokáže páchat velkou paseku jak na vozidlech tak i na lidském zdraví. A upřímně je jedno jestli ty jsi jel 142 nebo 122 jak jsi tvrdil, obě vozidla jeli určitou rychlostí, kde následně se tyto rychlosti po střetu sčítají a vyjde i tak mnohem větší číslo než-li 142 či 122. Anet zase naopak tvrdila, že se jednalo o náraz čelní, bohužel zde to bylo těžší rozlousknout, mohl v tom hrát ping jednoho z vás či FPS, desync.

Po chvilce dumání jsem rozhodl, že budete normálně erpit náraz. Napsal sem ti to jednou ovšem ty místo toho aby jsi začal erpit injuries jsi stále pokračoval v OOC komunikaci a dohadování, že to bylo onak a né tak. Přičemž jsem tě následně 2x upozornil na pravidlo 3. které jsi dle mého v danou chvíli nehodlal respektovat. Zaučení jsem nakonec pro tebe odmítl, jelikož ve své historii již několik trestů máš a to i dokonce za injuries.

Zde máš mé vyjádření, za mne toto není dostatečná žádost o unban.

Zkracovat trest nebudu, tímto zamítám tuto žádost o unban a přeji ti hezký zbytek večera.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~52