Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o ub Holýsek 10h Neadekvátní Injuries


neznamy#7588

Smazaný účet

1
5.3.2022 23:42

Zdravíčko

Takže ještě jednou zdravím,cca před 15-20 minutami jsem obdržel ban na 10h ze neadekvátní injuries

status: Krvácí z hlavy,Zlomená PHK,Zlomené žebro,Nalomená klíční kost,Naražená LDK,Bezvědomí★ Neznámý♂F9 zvedl se od volantu otevřel dveře a vypadl z auta

★ pomalu zavřel oči a po chvilce upadl do bezvědomí ((Neznámý♂F9))

Abych popsal celou situaci jedeme takto s kamarády do Los-Santos a u mýtné brány  směrem z San-Fiera/Blueberry

tak přesně u té mýtné brány jsme se čelně střetnuli s policejním autem DH-něco idk jak jsou ty popisy  prosím o zkrácení banu předem děkuji řeji hezký zbytek večera mějte se <3

nnRayy

Hráč

29
5.3.2022 23:47, naposledy upraveno 5.3.2022 23:49 uživatelem nnRayy

Čau, zdravím Tě. Tak já jsem u té celé akce byl, neadekvátní injuries tam prostě byly. obě dvě vozidla, jak vozidlo PSA jelo minimálně 200 km/h, tak i Vaše Subaru. Možná by se dal ještě tolerovat ten malý status, ale když ještě vylezete všichni z auta a začnete nás potom kropit, to je jako úlet. A ještě dodám, že jsme Vás nenabourali jen my, ale i Raptor, který Vás dodělal zezadu. Zde ti pošlu video DNky, aby si se nevymlouval, že si viděl něco jiného. 

Video: https://streamable.com/k2xg8q

Tak se měj.

5.3.2022 23:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

nnRayy

Hráč

29
6.3.2022 00:24

Já zbytečné hroty nezačínám, momentálně jediný, kdo tu je protivný seš ty. Já jsem napsal odpověď na tvůj příspěvek s úplným klidem, podal jsem ti důkaz o porušení pravidel, ale video máš zde, tam je vše vidět. A když něco píšeš, tak prosím aspoň trošku logicky, protože než jsem se vyčetl z té tvé odpovědi, co mi chceš napsat, bylo to pár minutek.

Tak se měj

6.3.2022 00:39

Já si myslím, že tady nnRayy to napsal dost jasně a pravdivě. Právě teď třeba nebudu mluvit o tobě, ale o tvých dvou kamarádů, kteří prostě z ničeho nic vyskočili a začali střílet po PSA, když Subaru nabouralo do policejního vozidla a poté ještě Raptor narazilo do Subaru. Ty osobně si to zaRPil dá se říct dobře, ale Dzardys ti ten ban stejně prodloužil takže s tím nemůžu nic. Unban či zkrácení ti zamítám. Pěkný večer a dobrou noc.


Powered by LeoSight IFS
LT~37