Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náhrada za CLS

1 2



neznamy#5

Smazaný účet

25
25.4.2020 16:20, naposledy upraveno 28.4.2020 14:24 uživatelem neznamy#5

Tento příspěvek byl na základě pozdějších poznatků upraven. Proto také berte, prosím, v potaz to, že odpovědi se vážou na dříve navržený model. (pro ty, co si chtějí přečíst předchozí variantu příspěvku, tak je stále k dispozici pod tímto vláknem - jen stačí přetáhnout myš a číst :) ) 

CLS... auto, které je zde od prvního Artheonu. Auto, které je již od prvního Artheonu na špatném ID, takže je vlastně jen dvoumístné i přesto, že má čtyři dveře a čtyři místa k sezení (#NaEagla) . A vzhledem k tomu, že model jsem doposud vidělo jen u jednoho hráče (to je ten slavný případ s nefunkční kamerou odesílající na cloud majitelky), ergo když nefunguje jak má, tak by se zde mohl dočkat náhrady za něco, co skutečně funguje na daném ID. A copak to je...?

Mercedes Benz SL-Class!

Áno, luxusní kabriolet od Mercedesu, který, narozdíl od S Cabrioletu, vypadá elegantně a stylově. A nezáleží na roku výroby. Dneska tady máme generaci vyráběnou od roku 2013 v provedení SL500 - osmiválec, takový slušný střed nabídky... ale to jsem odbočilo. V čem je tedy tento model speciální a proč ho zde navrhuji jako náhradu za rozbité CLS? Je to velice prosté > je to náhrada Mercedes za Mercedes (tím prostě nemůžete urazit ani lidi, co by si čistě teoreticky koupili jiný model), v rozumné velikosti 15MB (záměrně píšu rozumné, neboť ve vehlibu je i několik aut, co tohle dokáže překonat už jen velikostí svého dff), funkční střechou v podobě extras (jeden z problémů na předchozím návrhu - střecha měla rozbité pozicování :/), takže zde máme kupé-kabriolet (jinými slovy skoro dvě auta v jednom) a... tři barvy na modelu, takže se nemusí zbytečně řešit textura ohledně jiného odstínu kol či interiéru, všechno tohle je krásně a pohodlně v barvách.  

S modelem jsem si dalo i tu práci a odzkoušelo na lokálu - vše funguje jak má (odkaz zde).  

 

Co tedy tímto autem hráči získají?

- auto, o které již několik hráčů na serveru projevilo zájem

- auto v chybějící kategorii vyšší střední třída, kde buďto máte čtydveřové sedany, nebo sportovní auta. Nic mezi tím (a Wraight už beru jako vyšší třídu)

- na modelu vše funguje jak má a i bez grafických cingrlátek vypadá dobře (viz snímky a video)

- podpora víc barev - není potřeba nahazovat další textury (zbytečné zatěžování členů AT zjišťováním, proč daná textura nejde i když by měl... ahoj Teslo :D), aby hráči měli možnost individualizace

- kupé kabriolet - dvě auta najednou (kdo by nechtěl kabriolet, tak si "natáhne" střechu a má kupé! Ha!

- rozumná velikost - oproti mnohým návrhům je tohle auto krásně optimalizované a (do jisté míry i) low-pc friendly (ahoj Cosmmo a 23MB je v pohodě :D)

- stylovku, která i na českých silnicích jezdí (hah!) 

- alternativu k Boxsteru (který byl schválen v jednom z předchozích vláken) a S2000 - obojí je sportovní, tohle je naopak luxusní GT (i když i s tím osmiválcem se dá jezdit jako prase..) s možností jízdy bez střechy

- pro mechaniky možnost si pohrát s engine swapem z AMG verzí - víc peněz (:D)

- spokojeného Tousta, pač konečně bude moct nahradit svou třetí Teslu něčím, co se tomuto divnému tvorovi líbí :D

 


Původní vlákno (čtěte na vlastní nebezpečí a zmatení)

 

CLS... auto, které je zde od prvního Artheonu. Auto, které je již od prvního Artheonu na špatném ID, takže je vlastně jen dvoumístné i přesto, že má čtyři dveře a čtyři místa k sezení. A vzhledem k tomu, že model jsem doposud vidělo jen u jednoho hráče (to je ten slavný případ s nefunkční kamerou odesílající na cloud majitelky), ergo když nefunguje jak má, tak by se zde mohl dočkat náhrady za něco, co skutečně funguje na daném ID. A copak to je...?

Mercedes Benz SL-Class!

 

 Ptáte se, proč je zde znovu tento Mercedes, když jste jej mohli naposledy vidět ve vlákně "Náhrada za 124 Spider"? Odpověď je velice jednoduchá. O tohle auto jevilo už několik lidí na serveru zájem (no, mě nevyjímaje), sedí jako náhrada za rozbité CLS (nahradit Mercedes Mercedesem, tím snad nikoho nemůžu urazit :D), ceny šestiválců začínali na úrovni vrcholných CLS (proto taky navrhuju, aby byl základní model vytvořen na základě toho vehlib ID, které má obsazené stávající CLS (jinými slovy by se vůbec nemusela měnit cena u tohoto základního provedení) a další, třeba i silnější a dražší verze, by byla už na novém vehlib ID), model nemá příliš MB (v základní podobě 9,1MB, kde z toho 2,6MB připadá na DFF > jinými slovy víc než většinu z této skromné velikosti má TXD, což opět znamená to, že by se na autě dalo dostat na nějakých 6MB při zachování rozumné kvality), přes extras řešitelné stahování střechy (zdravím Hondu S2000 a možná i budoucí Boxster) a... co je hlavní... díky koncepci kupé-kabriolet máte na jednom ID jak kabriolet, tak i kupé. Na serveru by mohly být handlingově dvě verze - šestiválec a dvanáctiválec, na odznáčky kálí štěkanátek. //EDIT: Odznaky jsou v textuře, dají se dát pryč (jinými slovy lze mít debadged provedení, takže i víc motorizací je možných). 

 

Přednosti oproti stávajícímu CLS?

* počet míst a dveří plně koresponduje s MTA ID, na kterém je CLS

* model je low-pc friendly (a co si budeme nalhávat - tohle je obrovské plus)

* není potřeba zbytečně čakrovat s cenou (pokud se místo CLS hodí šestiválec, prostor pro výkonnější verze by zde ve vehlibu byl vždycky... a tady by se už dalo hezky platit)

*má SA registrační značky*

* je to kupé kabriolet - víceméně dvě auta v jednom (při správném nastavení extras)

* je to náhrada bez kompromisů - nahradit Mercedes Mercedesem nikomu nemůže ublížit

* o auto už byl ze strany minimálně několika lidí vyjeven zájem

A co je hlavní - v životě jsem tohle auto nevidělo na jiném serveru. owo

 

25.4.2020 17:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Kubby

Hráč

57
25.4.2020 19:00

Ahoj Toaste, sice jsem nečetl celý návrh, protože jsem líný. Ale přijde mi to jako dobrý nápad, model má celkem málo mb, tudíž by mi z toho nemusel shořet počítač. 

Verdikt: Ano.

25.4.2020 20:02, odstraněno 25.4.2020 20:08 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
25.4.2020 21:41

Na serveri je CLS štvordverový model a tento model je dvojdverový. Model sme skúšali a neviem no... osobne sa mi v hre moc nepáčil.

25.4.2020 21:47, odstraněno 27.4.2020 23:33 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

neznamy#1476

Smazaný účet

0
28.4.2020 01:49

Dle mě je to moc hezké auto rád bych byl kdyby se pridalo na server bez tak myslim ze i kdyz je tam čtyřdveřové tak se stejně vejdou jen dva

28.4.2020 08:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Danielyk

Hráč

19
28.4.2020 11:34

Prosím..

nEscafeX

Hráč

26
28.4.2020 20:59

Určitě souhlasím

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~54