Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UB


fuky02

Hráč

4
7.3.2022 12:02

Zdravím dnes rano som dostal ban na 24 za Cop Provoking a trashrp. Situácia bola taká že som stal na pumpe v Mg došiel tam člen PSA a hneď ma začal naháňať ani raz ma nechytil tak som vyvážal po meste a vkuse keď ma videl ma začal znova naháňať.. Zopár krát som trafil lampu alebo plotik ale nejak som to zaerpil. Je pravda že tam z mojej strany bolo trash rp ale chcel som to rýchlo ukončiť pretože už bolo celkom dosť hodín. Chcem sa aj ospravedlniť za vzniknuté problémy s pozdravom Fuky02

7.3.2022 12:35

S dovolením se vyjádřím k této situaci, právě já jsem byl člen PSA co tě naháněl.

Nějak jsme se IC nepohodli na benzínce a tvá postava to nějak neunesla, tak začala klasická naháněcka. Po nějaké době došlo k tomu, že jsme jeli severní cestou z MG do PC a ty jsi zajel s Golfem na pole a přejel na dálnici. V tento moment, jsem si udělal clip a pokračoval za tebou. Neustále, když jsi mě ztratil, jsi mne vyhledával a co jsi mě potkal, tak jsi začal troubit a blikat blinkrama. Nějak jsem tě za pomocí civilisty chytil a došlo na prohledávání. Při mém pokusu na sundání šátku jsi mi odpověděl krásně:

 

Pokračovali jsme tak nějak v RP, začal jsem u tebe hledat doklady, které jsi mi v /do zatajil, a k čemu jsem se dostal?

Můj názor je takový, že ban je zasloužený a není zas tak dlouhý.

7.3.2022 13:04

Přišel na tebe report s tím, že jsi provokoval policisty a jezdil si se svým modrým Golfem po terénu. Report jsem přijal já a dostal jsem dostatečné video kde to šlo krásně vidět. Po chvíli jsem se přišel podívat co tam předvádíš a myslím si, že za 24h ban můžeš být ještě rád. Magovec se k tomu vyjádřil dostatečně a já s ním souhlasím. Unban, nebo zkrácení banu ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~29