Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o skrácení trestu a pokud možno tak o unban. @Dzardys


Michal159

Hráč

13
7.3.2022 19:40, naposledy upraveno 7.3.2022 19:43 uživatelem Michal159

Dobrý večer, dneska jsem dostal ban za to že jsem okradl člověka který neměl 10 hodin a za trash RP. Místo toho aby si mě například na sebe portl nebo mi alespon napsal PM aby ti poslal video jak jsem ho okrádal tak mi rovnou dáš ban. Ano nevěděl jsem že nemá 10 hodin to si chybu uznám měl jsem si to první ověřit jestli má alespoň těch 10 hodin. Ale trash RP to nebylo dělal jsem co jsem měl řekl jsem ať vyleze z auta a další tyhle blbosti. Mám všechno natočené a video klidně dodám. A pokud to bylo Trash RP tak si myslím že 90 hodin je trošku přehnaný.

S pozdravem Mario Linhart

7.3.2022 20:06

S takovouto historií by sis měl dávat bacha, co děláš. Za poslední 3 dny 3 bany, to je fakt moc. Video dodat můžeš třeba na Discord, nic to nemění na tom, že

/me vypol ho

/do S?

a obdobné ekvivalenty, které jsem u tebe viděl, nejsou vhodným RP. Příště si snad dvakrát rozmyslíš, jak se k tomu ilegálnímu RP postavíš.


Powered by LeoSight IFS
LT~19