Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Další ban za nic v názvu


mamhojakotyc4cm

Hráč

1
7.3.2022 23:52, naposledy upraveno 8.3.2022 00:05 uživatelem mamhojakotyc4cm

Dnes jsem se dostal do situace, kdy jsem se ocitl v blízkosti banky chvíli po jejím vykradení.

Běžně se pohybuji v okolí banky jelikož IC jsem žebrák a u banky lidi víc dají.

Jelikož jsem chtěl být nápomocný a viděl jsem jednu osobu jinou než je PSA vejít do otevřeného sejfu, tak jsem ho zneškodnil a chtěl předat policii. Tento hrdinský čin se mi však stal osudným a místo onoho muže v trezoru, jsem byl zatknut já.

RP probíhalo normálně, dokud se mě neujal hráč jménem Mateusz Szczech. Od té doby to žádné RP nebylo. Psal pouze příkazy, co právě provádí, ale nereagoval jako by se něco odehrávalo. Jestli má představu, že takhle by se chovala policie, pokud by někoho zadržela, tak je hodně na omylu.

Nepronesl ani tu základní větu a to že jsem zatčen.

Od doby co se mě ujal, tak mě posadil do auta, kde jsem 10 minut čekal, zatímco on pobíhal kolem a následně mě bez jakéhokoliv vyjádření, nebo výslechu, nebo vlastně čehokoliv odvedl do cely a zavřel.

Neměl jsem u sebe zbraň, ani peníze, ani nic čím bych se provinil, ale i tak jsem byl zavřen do cely a následně zabanován.

Proč jsem byl zabanován? Za údajné zdržování RP, přičemž jsem se akorát dožadoval normálního RP. Je hezké, že spolu hráči volají a komunikují mezi sebou, ale nemuseli by zapomínat, že hrají i s ostatními hráči.

Přikládám zde logy od toho incidentu, kde jde krásně vidět, že daný člen PSA RPil jedině do /me, ale jeho postava je asi hluchoněmá.

Já na něj musel čekat jen v policejním autě 10 minut. A já následně dostanu ban, za to, že on čekal necelé dvě minuty? Přičemž já jsem se pouze dožadoval normálního RP. Na to jak je tenhle server "vyhlášený" jsem z něj velmi zklamán, naprosto nesrovnatelně horší úroveň než je na průměrných FiveM serverech.

Poté již u všeho byl jeho kamarád admin, který mě následně zabanoval, i když jsem rpil více než daný člen PSA. A také podstatně rychleji. A za tohle jsem dostal ban na 4 hodiny? Vždyť to je skoro půlka času co mám u vás nahráno. Tohle je fakt špatný vtip..

https://leosight.cz/logs/cgjwDcXlX4

https://leosight.cz/logs/P0L2gjif4z

Kubele

Hráč

7
8.3.2022 00:04

Já šel taky jenom okolo. Ano měl sem u sebe termální a možná sem v oné bance byl ale to mi nikdo nemohl dokázat než tam přijela policie a mít u sebe vrtačku rozhodně není nelegální a ani sem nebyl ozbrojený nic, takže si to prostě překrucují jak se jim hodí a bez čehokoliv rovnou do cely.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování

mamhojakotyc4cm

Hráč

1
8.3.2022 00:15

@Holysek Jsem rád, že sis to přečetl a teď to můžeš úspěšně další 4 hodiny ignorovat, dokud doba Banu neuplyne a následně téma můžeš bez vyjádření uzavřít, krása.

PS: víš ono jde vidět, kdo si to aktuálně čte, dokonce i když si to čteš ty ;)

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyvolávání dohadů
8.3.2022 00:37

No, každopádně absolutně vůbec nechápu proč tady řešíš IC věc, když to máš řešit IC a ne tady na forum, ale co už.. Celou dobu si psal pouze do OOC a do IC si napsal fakt minimum. To že si tam na něj 10 minut v autě čekal je čistě IC věc a řeš si to IC a ne tady, protože na takové stížnosti toto nepatří. Zabanovaný si byl za zdržování RP, protože si neustále psal do OOC chatu a nechtěl si RPit. Unban ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~42