Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Lhostejnost místního AT


mamhojakotyc4cm

Hráč

1
8.3.2022 00:35

Dnešní den byl pro mne velkým zklamáním jakožto pro nováčka na Vašem serveru.

Odpoledne jsem se dostal do situace kdy jsem nemohl vyjet s autem z garáže. Tak jsem si podal report. V tu danou chvíli byli na serveru 4 administrátoři z toho 2 byli hodnosti GM a 2 hodnosti GA. Na serveru se v tu chvíli nacházelo 40 lidí a můj report byl 2 v pořadí. Doufal jsem, že tedy napsat jeden příkaz, který by mé auto respawnul, nebude až tak moc a budu dál moct pokračovat v rozvážení.

Na vyřízení tohoto primitivního požadavku jsem čekal hodinu a čtvrt.

Jelikož jsem nováček a nemám 10 aut, jako každý druhý, tak jsem byl nucen celou dobu čekat a hodina a čtvrt mi přijde opravdu hodně.. kdyby byl server v plném vytížení, tak bych to naprosto chápal, ale jednalo se o dobu, ve které ještě moc lidí na serveru nebylo.

Bohužel nemám seznam administrátorů, kteří v tu chvíli byli online, sledoval jsem to co 10 minut přes příkaz, myslel jsem si že to bude uloženo i v logu, jelikož se to nacházelo vypsáno v konzoli, ale mýlil jsem se.

Z toho důvodu přikládám pouze logy, aby bylo jasné, že jsem slušně požádal a měl zařazený report ve správné kategorii i správně podaný. A také z důvodu časové osy, jak dlouho můj report trval.

Logy:

14:00

15:00

asdf

Hráč

15
8.3.2022 01:15, naposledy upraveno 8.3.2022 01:16 uživatelem asdf

Ahoj,

při pohledu na situaci z tvého úhlu pohledu (nováčka) tě chápu. Každopádně musíš brát v potaz to, že mohou býti závažnější reporty, které je nutné řešit nebo také tu skutečnost, že sami admini RPí své postavy. Číslo reportu je orientační, jak sis sám mohl povšimnout v tvými zaslaných logech, Samik tam někomu udělil ban za NonRP status. Nevidíš to z úhlu adminů, jestli onen zabanovaný hráč byl troll, nebo prostě nepochopil funkčnost statusu. S každým je totiž řešení reportu individuální. Z nahlášení na 1 minutu, ačkoliv se může jednat o pouhý příkaz. Může také vzniknout riziko, že hráč je jen líný si dojít pro auto, které má třeba na druhé straně mapy, než se nachází. Tím by se report značně protáhl a žadateli by musely být vysvětleny základní principy, seznámení s pravidly, využití helpera pro mentoring nebo v nejhorším případě ban, pokud by byl nepoučitelný. Nepřijde mi špatné se po nějaké smysluplné době administrátora, který je aktuálně ve službě slušně tázat, zda by si třeba nenašel chviličku. Samozřejmě bys měl také počítat s tím, že ti nemusí odpovědět, jelikož je zaneprázdněný. Neznamená to však, že ho budeš bombardovat PMkama, ať ti přijme report. Dalším faktorem je také to, že admini nezastávají pouze funkci v podobě přijímání reportů. Musí také řešit plno věcí okolo fóra, jak už IC, tak OOC. 

Doufám že to bylo pochopitelné, v případě potřeby můžeš také využít ticketů zde na webu.

 

@mamhojakotyc4cm

8.3.2022 06:51

Kdyby se jednalo o závažný bug zamezující hraní, měl bys to vyřešené podstatně dříve, ale nic ti nebránilo si prostě vzít jiné auto.

Co se týče odůvodňování, že mají i admini svoje RP, nerad to čtu snad od doby, co jsem ještě admin nebyl. Mnohem radši bych viděl, že toho mají admini plné zuby, protože je to spíš pravda. Najít si deset minut během RP akce na vyreseni reportů není tak obtížné, najít k tomu chuť a motivaci už ano. Říkám to jako člen AT, který si drží podstatně větší náskok v počtu vyřešených reportů před všemi ostatními. 

Případně sis mohl vozidlo nechat frakčně respawnout, mluvíš tu o nejakem rozvážení.

Každopádně pokud budeš vše (i to, za co si můžeš sám) řešit pokaždé nějakou stížnosti, počítej s tím, že se zde moc dlouho neohřeješ, protože opravdu nemá nikdo čas řešit to, že jsi dostal ban za tohle a za tohle, ač si za to můžeš sám, a tobě to přijde hrozně nefér.

mamhojakotyc4cm

Hráč

1
10.3.2022 21:48

Nevím jak ještě víc srozumitelněji mám napsat, že tohle bylo mé jediné vozidlo, které jsem měl k dispozici, takže jsem si nemohl ,,prostě vzít jiné auto" a ani jsem si nemohl auto respawnout, jelikož rozvážím delivery svým vlastním vozem. 

@Dzardys jde vidět, že sis tu stížnost přečetl stejně bedlivě, tak jako je bedlivé řešení tvých "vyřešených" reportů. Není divu že máš takový "náskok", když první udělíš trest, až následně vlastně začneš něco řešit. Což není z mé hlavy, ale vyplývá to z počtu stížností na tvou konkrétní osobu (:

Taky zde neřeším žádnou konkrétní věc, která by se týkala jenom mě, ale všeobecný problém, na který si stěžovalo dle Vašich záznamů již nespočet lidí.

Celkově tvůj komentář je naprosto zcestný, více přínosný byl komentář hráče nad tebou, což je poměrně smutné vzhledem k tvému postavení.

3.6.2022 00:21

Ahoj @mamhojakotyc4cm,

v logu bohužel není patrné, jestli oni čtyři členové AT byli ve službě či nikoliv. I kdyby byli on-duty, mohli řešit prioritnější problémy, které nutně nemusí být podané formou reportu. Vím, že čekací doba hodina a čtvrt na respawn auta není příjemná. Nemůžu ji nijak zdůvodnit, nevím, co se tou dobou ve hře dělo. Bohužel ani stížnost nemůžu uzavřít ve tvůj prospěch. Snad tvůj příští report bude vyřešen rychleji.


Powered by LeoSight IFS
LT~67