Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení trestu (poukázání na jednání adminů)


mamhojakotyc4cm

Hráč

1
10.3.2022 21:34

Zdravím vespolek ač nerad opět z téhle sekce.


Dnes mi byl udělen ban za vykradení vozu v PSA garážích, nepopírám nic z toho, ani se nechci nijak dohadovat, tohoto přestupku jsem se opravdu dopustil.
Pouze trochu mě zaráží doba trestu, co jsem se díval v seznamu banů, tak se to poměrně odlišuje od délky banů ostatních hráčů za obdobný přestupek.
Pro mě jakožto hráče, který má na Vašem serveru nahráno něco málo přes 30 hodin celkem, mi ban na skoro 180 hodin přijde opravdu hodně.

Raději bych tímto příspěvkem poukázal na velmi odlišné chování jednotlivých adminů.

V dřívější části dne jsem vedl rozhovor s adminem @ice a mile mě překvapila jeho vstřícnost a způsob jakým vyřešil jedno menší nedorozumění podobného problému.
Vše vyřešil tak, že obě strany byli spokojené a hlavně mi jako začátečníkovi vysvětlil, co jsem udělal špatně.

Proto jsem poměrně dost zaražen přístupem administrátora @Dzardys, který mě nijak nekontaktoval, ale jako první věc mi ihned udělil trest.
Tohle jednání mi přijde dost zavádějící, jelikož bych rád věděl, co bylo na mém činu až tak závažné, aby mi udělil týdenní ban.
Po zapátrání po tomto adminovi na Vašem webu jsem si však všimnul široké škály stížností na tuto osobu, což mi dostatečně odpovědělo na styl jednání tohoto člena AT.

Pro mou obhajobu, na které bych rád zakládal žádost o alespoň zkrácení trestu... byl jsem o tento čin požádán.
V IC světě za mnou přišla maskovaná osoba, která mi přesně popsala situaci a označila i konkrétní vozidlo.
Taktéž mi daná osoba řekla co v tom vozidle najdu a slíbila mi za to nemalou částku.
Z toho důvodu jsem měl uloupené věci neustále u sebe (ve svém voze), jelikož jsem čekal na telefonát od dané osoby, aby došlo ke slíbenému obchodu.
Daná osoba mi samozřejmě neřekla, že se jedná o nějaký přestupek, ale svou vinu i tak nechci házet na někoho jiného, taková věc mi měla dojít.

ice

Hráč

18
10.3.2022 22:15

Ahoj, jelikož jsem zde tagnutej bych se rád vyjádřil.

Jelikož každý admin má svůj "styl" řešení problémů, tak i já a Dzardys jsme jiní. Respektive, nechci se zde nikoho zastávat nebo někoho chránit, ale Dzardys je jeden z klíčovích adminů zde. Díky němu se zde RP rapidně zlepšilo zejména u tzv. "Kropičů", ale tak i od PSA jakožto celku.

Srovnávat dva Adminy je jako srovnávat český rohlík s bulharským, kde mají rohlík jako chleba.

Dzardys měl určitě nějaký důvod k výšce trestu a určitě není důvod ho srovnávat semnou.

Nicméně ti děkuji za tvůj feedback a velice mne těší, že jsi semnou jakožto adminem spokojený.

Toť asi vše odemne,
Anxii

11.3.2022 08:23

Well, nechtěl jsem si kazit ráno dalším nonsense příspěvkem, ve kterém jsem zmíněn, bohužel se stalo. Let's get angry!

Pokud opravdu očekáváš, že budeš pořád dokola dostávat krátké tresty, tak jsi na omylu, v rámci posledního týdne byl toto tvůj několikátý ban, zjevně to buď děláš naschvál nebo jen nejsi schopný se na chvilku zamyslet nad podstatou pravidel, která tu přeci jen od něčeho jsou. 

Taktéž by bylo pošetilé si myslet, že admin team budou lidé z kopírky. Každý jsme jiný a je to tak správně. Můžeš tu narazit například na Puding nebo Lexikonna, u nichž víš, že ten průšvih nebudeš mít tak velký, protože jsi toho tolik nepokazil. Pak ale můžeš narazit na mě a víš, že jsi v háji, protože tě opravdu nic horšího potkat nemůže. Svůj přístup vůči hráčům a problémům mám takový záměrně a myslím si, že za skoro 7 měsíců fungoval vždy perfektně. Jen se retrospektivně podívej na kvalitu RP tehdy a kvalitu RP teď. A tím nemyslím pouze ilegály. 

Oháníš se počtem stížností na mou osobu, to je jeden velký argumentační faul. Celých sedm měsíců čekám na jednu jedinou stížnost, která dává smysl a je opodstatněná. Stále jsem se nedočkal. Obsahem všech stížností je stále dokola totéž. "Dostal jsem ban", "dostal jsem mute", "dostal jsem moc dlouhý ban". K dnešnímu dni tu koncept stížností na administrátory pochopilo opravdové minimum hráčů v komunitě. Veškeré stížnosti na mou osobu byly doposud nesmyslné a zamítnuté, a to ne protože by mě měl někdo z vedení potřebu krýt, ale protože předmět a záměr každé jedné stížnosti byl čirý nesmysl. Až na mě konečně někdo podá stížnost, která bude dávat smysl, a nebude to od hráče, který ode mě má permaban, tak mu snad i zatleskám, prozatím to ale vidím tak, že si tleskání nechám jen do divadla. 

Začni studovat pravidla a přemýšlet nad tím, jak moc je špatně vjet do garáže, u jejíž vchodu stojí policejní NPC, následně projet mezi několika vozidly s kamerou, vykrást auto a po nějaké chvíli zase odjet kolem stejného NPC. Nemám problém podpořit dobrý ilegál, nemám problém udělit hráči TP za jeho ilegál. Jen k tomu musí být důvod a tohle fakt důvod nebyl, tohle byla trash akce. 

Ale svou chybu sis přiznal, tolik škod jsi ani nezpůsobil, veškeré zabavené věci jsem hráči dokázal navrátit během minuty, proto budu ochotný přihmouřit oči a během odpoledne ti ten trest zkrátím. Prozatím jsem ve škole a čas, který bych mohl v současné chvíli věnovat vývoji webů, věnuji tomuto příspěvku. Tudíž se jednoduše nedočkáš hned. 

Každopádně dřív, než začneš kopat kolem sebe a osočovat mě, aniž bys tu trávil nějak hodně času (máš snad víc hodin v banu než nahráno), zamysli se prvně nad sebou a svým jednáním. Já vím moc dobře co a proč dělám a taky ti mohu slíbit, že s tím nepřestanu. 


Powered by LeoSight IFS
LT~37