Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UN-Ban a odpověd a omluva Dzardysovi


neznamy#3931

Smazaný účet

19
12.3.2022 22:57, naposledy upraveno 16.3.2022 12:06 uživatelem neznamy#3931

Ahoj,píšu zde zase,ano jelikož si chci přes ten týden volna zahrát hru,která mně bavila,tím ale netvrdím že je to jistotou,chtěl bych se vyjádřit k mému minulému komentáři u minulé žádosti o unban,začneme ale od začátku.

Pravidlo 16-Non-Fear-Tákže jak jsme psal minule,při tom když jsme unesli kandidáta na vesničku Dillimore,odvezli jsme jej do El Corony,tam jsme jej vyslýchali a PSA dojela na místo,potom jsme asi po 15 minutách vystoupili z domů a rozutekli se,já jsem vten moment zamyslel nad tím jak sedím znovu 60 i íc dní v cele ve vězení,tak první reakce byla útěk,nechtělo se mi sedět ve vězení a nepřemýšlel jsem nad pravidlama která je nutno dodržovat.

Historie-Všichni hráči vědí,že jsem nenapravitelný recidivista,ovšem můj seznam banů je velký a bohatý jak...nevím co..nedokážu to ani přirovnat,můj seznam činí 33 banů,je to hodně,když jsem přišel do této komunity tak jsem to plánoval jinak,že budu úplně bez banu,netuším kde byl bodový zlom,z hodně lidma co mi vrazili kudlu do zad se nebavím,protože oni mně hlavně zatahovali to porušováni pravidel,ale nesu odpovědnost i za sebe jelikož mám svojí hlavu a rozhodnutí padlo na mně,chci zastavit svůj seznam,konečnou tečkou která padne po mém Un-Banu,pokud ho dostanu,doufám plně,že ano.

Můj projev k PSA- ´´Psa hraje na win´´-Zde patří moje odpověd Dzardysovi : omlouvám se celému Sboru PSA,i těm,co byli ve sboru kterým jsem tohle psal,tohle už z mé strany nikdy neuslyšíte,po tom co napsal Dzardys jsem se zamýšlel nějakou dobu nad jeho větami ohledně PSA,několikkrát jsem byl svědkem zabanování několika členů z PSA,připouštím moji chybu a všem z PSA sboru se omlouvám za mé hrubé a neobstojné chování.

Za své činy musím nést zodpovědnost avšak bych se rád vrátil na tento server,který patří mezi nejlepší na CZ/SK scéně,má nejlepšího majitele a taky nejlepší Administrátory,ktomu nejlepší hráče,to nepíšu s Ironii či faleší,pišu to stoho důvodu že kdyby to nebyl nejlepší server,tak by tam hráči nehráli,kdyby tam nebyli nejlepší lidi,tak bych sněma neerpil,tvoří hlavně podařené a pěkné RP,Administrátoři se zas starají,aby Skimo bylo lepším místem jak se odreagovat od reality a tvoří zábavu a dohližejí na ostatní.

Všemi nenáviděný Meki

@Dzardys

Harybo

Hráč

26
18.3.2022 18:04

Souhlasím s unbanem. Jak se říká do třetice všeho dobrého.

Samik udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
19.3.2022 10:52

No, spustil jsem hlasování v admin teamu, nevypadalo to, že bys byl oblíbencem. Chtěl jsem využít záchytného bodu ve formě souhlasů komunity, ale ani ty nemohu brát moc vážně, pakliže se jedná o hráče s permabany nebo četnou historií. Co s tebou?

Žádost ti zamítám týden co týden, vždy jsi jen sliboval, nikdy nic nedodržel. Šanci ti dám, ale uděláš jeden přešlap a tu permu už ti nezruším. Doufám, že srozuměno.


Powered by LeoSight IFS
LT~60