Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu.


neznamy#3324

Smazaný účet

9
13.3.2022 12:05, naposledy upraveno 13.3.2022 12:07 uživatelem neznamy#3324

Přeji dobrý den. Dnes v 9 hodin a 34 minut jsem dostal ban za NON-RP Driving a NON-RP Fear od pana Samíka.

Vezmeme si to od začátku. Jel jsem s kamionem z elektrozávodu a povšiml jsem si dvou lidí v pick-upu. Následovně pan spolujezdec v pick-upu vytáhl zbraň a začal mi střílet po kolech kamionu. Je nutné napsat, že pan spolujezdec na mne nic nekřičel. Jen vytáhnul zbraň a začal střílet. Já jsem jakožto vylekaný hráč otočil kamion na svahu, což uznávám že bych IRL opravdu nedal, protože by se kamion nejspíše převrátil. V tu chvíli a na tom daném místě asi nebyla jiná možnost. Následně jsem začal s kamionem ujíždět. Páni v pick-upu za mnou už překvapivě nejeli. S čím ale nesouhlasím je ten NON-RP Fear. Osobně si myslím, že toto co já, tedy ujíždění by IRL udělal každý. Přeci když po vašem autě někdo střílí, tak začnete zdrhat, ne? Opravdu si nemyslím, že by někdo zastavil a zůstal v takové chvíli stát na místě.. :D

Tímto bych tedy chtěl alespoň trošku zkrátit můj ban, jelikož si myslím, že jsem opravdu porušil jen jedno pravidlo.

@Samik

13.3.2022 13:52

Na člověka, co má 32 banů a z toho jednu permu si myslím že trest je adekvátní.

Shadey

Hráč

9
14.3.2022 13:52

S tím fearem docela souhlasím, co má člověk dělat když po něm začnou střílet? Zastavit, napsat status, nějaké krásné /me a /do a pak začít ujíždět? A nebo napsat ooc "počkej, dám si fear status"? Opravdu by mě zajímalo jak "RPit strach" v takové situaci, a to se ptám jako člověk který píše relativně rychle, jsou tu i tací kterým to trvá delší dobu ať už vymyslet či napsat. 


Powered by LeoSight IFS
LT~27