Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o zkraceni trestu nebo pokud mozno o unban


rybynozka

Hráč

6
17.3.2022 14:28

zdravim dostal sem ban na 5 hodin za udajny vyuzivani /glue tak co sem mel delat kdyz mi borka bezduvodne rozstreli gumy psal sem i report a nic a tak sem si dal auto na glue a dal sem si i status

Shadey

Hráč

9
17.3.2022 18:37

No, správně bys měl alespoň zadní vyměnit, aby byla odtahovka schopná s tím dojet do servisu. Pokud máš prostřelené, nebo jinak zničené obě zadní, tak zavolat někoho ať ti přiveze druhé (berme v potaz, že máš rezervu.. mít jí samozřejmě nemusíš, to už je na tobě jak to budeš RPit, případně jestli to dáš na šanci). 

Pro /glue - odtah na laně bys potřeboval, no řekněme alespoň 3 gumy, ale i tak by to šlo horko těžko. Navíc, lano je stále jen lano, není to magická spojka která za tebe bude ovládat druhé auto - volant, brzdy, případně světla. Argument o tažení na tyči je irrelevantní, tyč se v 99% nepoužívá pro osobní vozidla.


Powered by LeoSight IFS
LT~21