Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Druhá šanca k rodinke skimo.


Drelamond

Hráč

9
17.3.2022 15:10

Ahoj hraci a hracky herneho serveru Skimo RolePlay , mozete ma poznat pod hernym ooc menom: Drelamond , Narficzekk.

Po dlhej dobe som sa rozhodol napisat o unban stylom ze by som sa chcel pridat k vam a spolocne zazivat super rp zatiky... po dobe co som dostal permamentny ban na serveri tak celkom som sa tomu smial a stale som tomu moc nerozumel... robil som zlobu co sa tyka k adminovi Dzardysovi ale hlavne som porusoval pravidla celkom casto ale boli to chyby za ktore si mozem ja sam. Tieto chyby som si v tedy neuvedomoval a pokracoval som robit zlobu , skodit hracom a podobne len z toho dovodu pretoze som bol clovek ktory sa nehal lahko vyprovokovat.. lenze ako cas plynul tak som sa rozhodol zmenit , co sa tyka v RPcku ale aj v zivote a uz ma nedokaze co nastvat , uz niesom ani agresivny clovek ako som byval naopak vsetko riesim chladnou hlavou, dokazem sa ovladat lenze tak isto mam svoje hranice ktore dokazu mi povedat ze STOP, uz by stacilo... co sa tyka mojho banu tak som si ho zasluzil bol som v tedy este moc neskuseny hrac a na vsetko som frflal... bol som arogantny clovek lenze to som si uvedomil za to co som spravil , aky som bol k hracom aj k adminom, hlavne tebe dzardysi. Uvedomujem si svoju chybu a ciny ktore som predviedol ak mi date sancu dokazem vas predsvedcit a ukazat vam ze uz nebudem robit paseku, ani ziadne blbosti ktore som robil predtym... kludne mozete mat watch alebo mozete ma reconovat , branit sa k tomu nebudem lenze skimo mi chyba a preco nie zas si rpit v klude a robit si rp akcie, hlavne zazitky ktore z toho serveru som mal. Moja otazka znie... date mi druhu sancu , ze vas uz nesklamem a naopak ohurim? je to na vas mrk-mrk. Dzardys k tebe velke ospravedlnenie za to , ako som sa k tebe choval, co som ti robil starosti a klamal velke srdiecko pre teba.

Budem rad sa skoru odpoved, ak sa unban zamietne nic sa nedeje.... pokusim sa zas o dlhsiu dobu napisat... prajem vam pekny zvysok dna chlopy! 

 

 

19.3.2022 15:27

Čtvrt roku byla doufám dost dlouhá doba na to, aby sis uvědomil, na jaké straně komunity chceš stát. Buď budeš ten, co remcá, dělá problémy a znepřátelíš si celý admin team, nakonec se budeš divit, že dostaneš ban, nebo budeš někdo, kdo bude respektovat pravidla a slovo admina a banům se úplně vyhneš. Výběr je na tobě, já ti šanci dám, tu permu ti můžu kdykoli vrátit zpět.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024