Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dotaz na nastavení frakce


romus123

Hráč

11
18.3.2022 02:17

Zdravím třeba tohle téma je úplně zbytečné a jen jsem něco přehlédl, ale chtěl jsem se zeptat, protože jsem tuhle informaci nenašel. 

 

Takže k tématu, když nastavím někomu ve frakci například pozici personalista a tato pozice bude mít k dispozici nabírání členů a měnění hodností , protože to tahle pozice vyžaduje aby jim dal třeba řidiče a podobně. 

Jak zabráním tomu aby si nedali vyšší hodnost sobě ? Protože například si dají ředitele a budou mít plná práva .

 

Pokud jsem jen blb a něco jsem přehlídl, tak se omlouvám.

 

Pac a pusu.

18.3.2022 02:24, naposledy upraveno 18.3.2022 02:26 uživatelem Rataj

Tohle byl dříve velký problém, naštěstí jsem to v jedné aktualizaci vyřešil.

Pokud se nyní jako někdo s právy na úpravu členů, ale bez plných práv snažíš upravit někoho na hodnost s plnými právy anebo s právem na úpravu členů, vypíše ti to chybovou hlášku, že nemůžeš upravovat hráče na hodnosti ve vedení.

Obdobně to funguje i opačně, hráč s právem na úpravu členů nemůže sundat hodnost někomu ve vedení (s plnými právy nebo také s právem na úpravu členů), jestliže sám nemá plná práva.

Díky této ochraně se tedy nemusíš bát, pokud někomu nedáš plná práva, ale pouze úpravu členů, bude moci měnit členy frakce libovolně po všech hodnostech, kromě těch, která mají stejná a vyšší práva (konkrétně tu pravomoc na úpravu členů).

romus123

Hráč

11
18.3.2022 13:31

Díky, za vysvětlení <3


Powered by LeoSight IFS
LT~30