Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

nejspíš poslední žádost o ub


neznamy#4109

Smazaný účet

6
19.3.2022 20:31

za co ban mám? za toto: DM, pravidlo 0, spam, urážky v OOC chatu + historie (Permanent)

expirace: nikdy/perma

obhajoba: Takže jak bych začal už ani nevím co se v té rp akci, za kterou mám ban stalo takže nevim, co o tom moc říct ale tak něco mál. Si pomatuji tak se tu pokusím obhájit. Takže bych začal tím že jsem byl u veřejné výrobky, a přišli tam nějací mafiáni a já chtěl skusit jen tak na ně vytáhnout nůž co udělají ale nevim co se stalo už byl bych rád kdybych dostal ještě jednu úplně poslední šanci k tomu spamu v ooc a urážkách mám pocit že jsem napsal max že jsou tupí nebo šašci nebo něco takového

Chlapcům by jsem se chtěl ještě jednou omluvit za mé chování. Doufám že si tu akci u té veřejné výrobky pamatujete a dáte mi společně s dzardysem možnou druhou šanci…

pak ten spam napsal jsem 4 krát za sebou stejnou zprávu mam pocit nebo nějak tak to bylo pravidlo 0 o tom nic nevim nebo si to aspoň nevybavuji no a historie o té se nebudu asi ani bavit je velice rozsáhlá  ale i tak se snažím dostat poslední šanci. Problémů jsem udělal opravdu dosti ale skimo má pro mě v mém srdci takovou hodnotu že i kdybych ten unban nikdy nedostal furt se budu třeba po těch dvou měsících o unban žádat. Doufám že jednu poslední šanci dostanu a věřte mi že když ji dostanu tak ji využiju tak že udělám takové rp co tu ještě pořádně nebylo, nebo aspoň něco snažející se tomu podobat… chápeme se doufám.
 Řeknete si že mám banů opravdu dost a já k tomu dokážu říct jedno je to z dob kdy jsem si neuvědomoval že už tady takový server jako tady skimo opravdu není a v nejbližší době nebude. A k tomu jsem v té době byl absolutní šašek a neuvědomoval jsem si jak se prostě chovám. Všem jsem byl na serveru na obtíž ale chtěl bych dostat ještě jednu šanci tuto věc napravit.

Nějaké doplňky k žádosti:

Myslím že od poslední žádosti to už asi měsíc bude tak to skusím prostě znovu.
A taky si myslím že permu mám už poměrně dlouhou dobu je pravda že jsem si to celé zavinil sám a ub bych mohl mít i dřív kdybych předtim dzardysovi nenadával do pm na dc. Ale jelikož jsem byl prostě dement nějak mi přeplo v hlavě a prostě jsem to udělal. Ještě jednou se opravdu omlouvám. 

předem děkuji za jakékoliv vyjádření 
@Dzardys

19.3.2022 21:30

Opravdu netuším, jestli mne tvých 18 varování na profilu má přesvědčit o tom, že ses napravil. Každopádně permu ode mě máš od poloviny listopadu, to je dost dlouhá doba, aby ses zamyslel nad tím, jak se budeš chovat. Pokud se něco z toho bude opakovat, bez váhání ti tu permu dám zpět, samozřejmě do toho počítám i trollení tady na fóru. Doufám, že srozuměno. Můžeš si jít zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~22