Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Autonehody


SilveR

Hráč

34
19.3.2022 23:48

Zdravím všetkých čo tento príspevok čítajú.

 

Dneska som sa stretol s veľmi nepríjemnou vecou čo sa týka rpčka ako takého, ale k veci.

Išiel som s kamoškou na R8 okolo Montogomery smerom do Palomina cez hornú cestu, samozrejme že voľná cestá tak som si o niečo dosť pridal cca( 250-300km/h). Rýchlosť som neudržal, a skončili sme v stlpe a leteli sme kúsok od cesty na trávu, tak že nás mohol každý vidieť, klasika injoures, status atď... Nemohli sme nič robiť lebo taký náraz by sa v realite ťažko zvládal takže sme museli čakať kým pri nás niekdo zastaví.

A aj zastavil nejaký hráč ktorý zrejme začínal z rpčkom, snažili sme sa mu poradiť ale nevedel čo a ako má robiť, tak po chvíľke odišiel pretože mal nejake OOC veci, to sme pochopili a čakali ďalej, za ten čas prešlo niekoľko aut, bohužiaľ nikdo nezastavil(ano prešli 3 policajné auta bez akéhokoľvek zastavenia alebo aby skontrolovali situáciu), po 15tich minútach čakania na nejakého hráča, prišiel Anderson Lovecky, a sám sa čudoval že sme tam čakali 15minut.((mal som pomalí dvoj riadkový status čo sa nedá nevšimnúť si.))

 

Tymto by som chcel poprosiť hráčov na skime, keď vidíte nejaké auto na trávniku a ľudí, prosím vždy skontrolujte situáciu, jasné pochopím keď niekdo musí ísť súrne OFF, ale bolo by vždy rozumné aspoň prísť a zastaviť sa na tých 15sekund kým to napíšete. Myslím si že by to pomohlo aj tým hráčom čo nevedia moc erpiť injoures a mohli by sa ponaučiť, verím že každeho človeka unavuje alebo vytáča to keď ma čakať na niekoho.

 

((v realite tiež určite keď uvidíte nehodu ani nezastavite, jako ano pochopím že niekdo nezastaví pri tom lebo nema na to žalúdok, ale keď už niekoho vidíte bez pomoci ležať doslova vedla auta(tak čakala na niekoho ťa kamoška [nebola bezvedomí] mohla otvoriť dvere) tak prosím zastavte.

 

[Ja som sa snažil na nás upozorniť tak že som zaerpil to že mi spadla hlava na volant tak som začal trúbiť, a aj napriek tomu ľudia nezastavili].

 

Z pohľadu admina a pravidiel ako by sa realne malo[takto to vidím ja nejdem sa povyšovať] - Zdravý rozum, TrashRP, common seans. 

 

Ďakujem každému čo si to celé prečítal, prajem pekný večer/deň alebo kedy toto čítate.

19.3.2022 23:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.3.2022 11:15

Mrzí mě tvá situace, ale stane se. Jen bych rád podotkl, že jak sám uvádíš: "za ten čas prešlo niekoľko aut, bohužiaľ nikdo nezastavil(ano prešli 3 policajné auta bez akéhokoľvek zastavenia alebo aby skontrolovali situáciu)" ... "((mal som pomalí dvoj riadkový status čo sa nedá nevšimnúť si.))" - Bohužel dá, pokud si ve vozidle a máš status a druhý hráč, který je též ve vozidle projíždí tak ten status prostě neuvidí. Můžeš si to sám vyzkoušet.

Sám se musím přiznat, že kolikrát jsem viděl hráče ve vozidle, který na první pohled jak kdyby prostě stál na kraji silnice nebo parkoval na zeleni(ano, někteří si prostě stojí vedle stromu) a status se mi prostě neukázal a to až poté když jsem projížděl na podruhé a vystoupil.

Tím chci říct, že to vždy nemusí být tím, že hráč to nechce řešit, nemá čas, apod. ale spíše tím, že nejčastěji ten status ani nevidí. Ale chválím tvoji snahu o to získat pozornost hráčů, že se stala nehoda.

SilveR

Hráč

34
20.3.2022 11:52, naposledy upraveno 20.3.2022 11:58 uživatelem SilveR

Ďakujem každému čo sa k tomu vyjadrí(alebo sa už vyjadrili), nekedy je lepšie vidieť aj pohľad iných hráčov na danú situáciu. ❤️

Shadey

Hráč

9
20.3.2022 15:35

Jak už psal Schokolade výše, z auta do auta většinou status vidět není, a to bohužel ani při DN 2 aut (u každé jedné nehody se mi stalo, že jsem buď já nebo druhá strana neviděla status a nejednou jsme po sobě ooc "křičeli"). Druhá věc je jednoduše nedůvěra, už jsem reálně zažila, že osobu unesli jen díky tomu, že zastavila a zajímala se, jestli se osobám ve vozidle nic nestalo. Proto chápu, a byla bych ráda, kdyby se na lidi co jezdí sami neházela vina, když nikde nezastavují. 

20.3.2022 19:21, odstraněno 20.3.2022 19:23 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.3.2022 19:55
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

SilveR

Hráč

34
21.3.2022 17:40

Preto bola kamaradka vonku z auta, beriem možnosť že aj v tedy to nekedy nejde vidieť. Nebola vo vzornom poli ľudia by museli natočiť kameru tak aby to bolo vidno.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo