Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Non RP Injuries


Hubec525

Hráč

4
22.3.2022 19:50

Ahoj nechápu proč jsem dostal ban já, s kamarádama jsme se chystali na přepadení, vše probíhalo podle pravidel a do chvíle kdy přijeli očividně kamarádi toho keho jsme chtěli přepadnout, ikdyž na ně kamarád mířil tak vytahli basseballky a začali nás mlátit. Vím že mé zranění neodpovídalo tomu jak mě zmlátili, ale ve chvíli kdy ti tam přijedou borci co si volají a zahrají také TrashRP jsem ztratil jakoukoliv vůli a následně po záchraně mojím kamarádem jsme mé zranění passivně doerpili. Nechtěl bys prosím přehodnotit můj ban? Děkuji

 

 

Logy:

https://leosight.cz/logs/kERXRlR5yu

22.3.2022 20:03

Ano, já dostal video přímo od nich kde bylo slyšet jak si tam oba povídají a asi to každý měl jako vysílačku, protože tam každý řešil IC věc. Oni dostali ban za metagaming a ty zase za nonRP injuries, protože si neRPil tak jak si měl. Já si myslím, že vzhledem k tvé historii kdy tam máš plno banu za NonRP Injuries ti 12 hodin bude bohatě stačit a zatím si můžeš uvědomovat, že se pravidla neporušují. Unban ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~19