Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Má poslední žádost o UB / Zkrácení trestu.


Netrix

Hráč

10
22.3.2022 21:43

Důvod BANU: DM, spam OOC chatu.

Datum: 17.2.

Obhajoba:

Jednalo se o situaci kdy jsem AFKoval na benzínce, následně ke mě přiběhla banda "mafiánu", které moc dobře znám OOC, následně mě kvůli OOC vztahům začli hrotit ICčkově, tak jsem se prostě rozhodl že je zDMkuji.. Ano, vím, takové situace se mají řešit reportem ale já prostě nevydřel, následně jsem začal psát do OOC chatu ať si jdou třeba plakat na forum, že mám v **** rataje...

Ano,ano vím.. Tuto situaci jsem měl řešit přes F2, své chyby si jsem vědom a je mi to velmi líto, budu rád za UNBAN, popřípadě zmírnění trestu. 

Děkuji Netrix


27.3.2022 13:43

To, že ani nevíš, kdy jsi ten ban dostal, je ta nejmíň smutná věc na celé této žádosti. Poukážu třeba i na to, jak je prázdná a vlastně v ní ani nepřiznáš pořádně za co že ten ban byl. Ale já ti to moc rád připomenu.

A takhle jste jeli docela dlouho. Měsíc od onoho incidentu není ideální doba na unban, dáme tomu ještě nějaký čas. Ty se do té doby naučíš psát pořádné žádosti o unban.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo