Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nonsence ban


rpgamer

Hráč

3
23.3.2022 22:52, naposledy upraveno 24.3.2022 14:17 uživatelem rpgamer

Momentálně jsem dostal ban za nonrp driving. Pokud tento ban není jen pouhá buzerace, rád bych viděl důkaz na základě kterého jsi mi udělali ban @Holysek .

Pokud se jedná o to, jak jsem na krosce (Honda CRM 250) vyjel schody, tak jestli ti tohle přijde nereálné, tak bych ti doporučil si první něco zjistit o motorkách a jejich schopnostech.

Zde přikládám video jak motard 125 bez problému zvládá takové schody vyjet. A to navíc na silničních pneu.

Motorka, která se nachází v MTA je mnohem větší a silnější než ta na videu + má drapáky.

Z toho důvodu mi udělení mého banu přijde jen jako buzerace, jelikož psa se určitě nechtěli smířit s tím, že by jim někdo ujel.

Opravdu by jsem rád viděl na základě čeho jsi mi ten ban udělil, protože jestli tu uvidím video mého pronásledování, rád se podívám na to, jak PSA projeli několikrát menší schody, které by ale to jejich vozítko určitě nezvládlo, ale to přece Non-RP driving nebude, jedná se přece o členy PSA, ti se přece netrestají :)

Edit: Nečekal jsem ani odpověď než mi ban uplyne, ignorování těchto žádostí ze strany AT je na denním pořádku, ani se tím vlastně netají. Opravdu mi jde primárně o to, vidět DŮKAZ na jehož základě mi byl ban udělen. Jelikož vím, že tento ban byl udělen neprávem a pokud neuvidím jasný podklad, kde jsem se dopustil nějakého non-rp budu nucet podat stížnost na tohoto člena AT.

Mám za sebou obsáhlou historii banů a z každého jsem si vždy něco odnesl a jsem si vědom, že jsem se žádného non-rp drivingu nedopustil. Tento ban byl opravdu pouze buzerace, proti čemu budu pochopitelně bojovat, jelikož tento záznam bude opět zapsán a ostatní členové AT se na to budou dívat tak, že jsem si z těch předešlých banů vlastně nic nevzal, což není pravda. Proto se dožaduju spravedlnosti a budu požadovat smazání záznamu ohledně tohoto banu, protože mi byl udělen NEPRÁVEM.

 

Shadey

Hráč

9
24.3.2022 16:16

Nejsi první, kdo si stěžuje na ban za jízdu na Crossce. Ačkoliv na to na Skimu nemají výkon, tak stále zůstává pravdou že crossky jsou schopný vyjet kde co, včetně schodů nebo například strmých kopců a jsou schopné ustát i větší skoky, pokud dobře dopadnou.

Yuutsu

Hráč

27
24.3.2022 16:27

Souhlasím s váma oběma, bohužel si myslím že se nedočkáš jen tak odpovědi. ale tak či tak hodně štěstí. 

24.3.2022 16:34

Fakt nebudu vysedávat 24/7 nad webem a sledovat každou žádost o unban, protože i já chci někdy spát a mám v osobním životě své povinnosti. Já jako admin nejsem povinný ti poskytovat důkazy k tvému banu. Ban ti už vypršel, takže to tady můžu uzavřít. Jak si do svého příspěvku přidal, že si na mě budeš muset stěžovat tak je to pouze na tobě a pokud si myslíš, že se členové PSA nebanují tak si to mysli dál.


Powered by LeoSight IFS
LT~49