Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

DM


Hubec525

Hráč

4
24.3.2022 15:57, naposledy upraveno 24.3.2022 16:19 uživatelem Hubec525

Zdravím Včera jsem dostal ban za DM při vykrádání banky. Stál jsem na střeše nedaleko banky se zbraní a hlídal než ji partneři vykradou. Domluva byla taková, že na policii vystřelím varovný výstřel, což je mělo na chvíli zdržet. Jenže při příjezdu PSA , když jsem na něj vystřelil varovný výstřel, tak člen PSA vystoupil a rozeběhl se ke mě. Nejen, že by to byla celkem blbost, se rozběhnout po někom kdo po vás střílí z útočné zbraně (AK), tak přitom ještě prováděl tak zvaný Chicken Running. Načež jsem po něm začal splašeně střílel a trefil ho, což člena PSA také zabilo. O pár minut později mi napsal admin, že jsem ho bezdůvodně zabil v autě, což je samozřejmě blbost když PSA ležel o křižovatku dál. Navíc se nejednalo o bezdůvodné zabití, ale o součást RP akce.. Ihned po svém příjezdu členové PSA také začnou střílet, tak jako jeho kolega začal ihned střílet po mých spoluhráčích, bez jakékoliv výzvy k zastavení, nebo čemkoliv.. Zvykli jsme si, že k tomu PSA přistupuje způsobem haistu a ne RP akce jaké jsou například zvykem ve FiveM. Kdybychom věděli, že policie ihned po příjezdu nebude střílet, nezachovali bychom se tak ani mi, ale začali bychom vyjednávat o rukojmých, jak by tomu bylo přibližně v realitě. Tento ban mi přijde neoprávněný, což také naznačil i jeden z členů AT v tomto příspěvku viz odkaz:

https://leosight.cz/forum/topic/9957 

Ps. Ban jsem dostal na 48 hodin.

 

 

Shadey

Hráč

9
24.3.2022 16:19, naposledy upraveno 24.3.2022 16:23 uživatelem Shadey

Souhlasím s banem neprávem, člen PSA si za mě tímto jednáním vysloužil CK, ale rozhodnutí je bohužel na vyšší moci. A nestranně, jak PSA tak mafiáni se chovají velice často tak, že bez jakéhokoliv RP začnou rovnou střílet. Respekt všem mufošům, kteří zaRPí aspoň to blbé "Zastav nebo začnu střílet".

Yuutsu

Hráč

27
24.3.2022 16:31

hodně štěstí s unbanem,  s tímhle stoprocentně souhlasím že to bylo neprávem, a měla by si ta osoba vysloužit CKčko, nejlepší by mělo mít video, ale samozřejmě, taktéž pokud PSA nemá natočený že bylo tedy zabito v autě, tak nemáš ani právo na to dostat BAN, bohužel toho se asi nedočkáme. 

Toustiik out. <3 

Kr1st0fz

Hráč

14
24.3.2022 17:14

Táák len ti poviem že ban neprávom to určite nebol, kedže si dal PK mne tak sa k tomu vyjadrím. Trochu ťa pouprávím nebolo to tak že si vystrelil varovný výstreľ ale jakmile som vystúpil z auta a začal utekať smerom za jednu stenu pri obchode tak som sa ani nenazdal a dostal PK. Druhá vec je že som nemal ani poňatia odkiaľ po mne niekto strieľa takže tvoje zdanie o tom že  som sa úmyseľne  rozuťekal oproti tebe je myľné  a v poslednej sekunde kedy som na teba z tej diaľky namieril som si až všimol kde vôbec si. Taktiež si nezačal strielať až potom  ked som vystúpil ale dobre vieš že si po mne hned začal soliť len ked som šiel autom okolo smerom na banku.

 

Yuutsu

Hráč

27
24.3.2022 18:47

tvrzení vůči tvrzení za mě. myslím si že pokud jsi mu dal vůbec report měl by jsi to mít podložený videem, přeci jen a to stejný Hubec525, tak či tak nemáš bezhlavě bežet ke zdi ale co si budem :shrug: prvně by jsi měl obhlédnout situaci z policejního auta které by mělo mít neprůstřelná skla. nom, špatně porovnatelné z obou stran.
a stále si myslím že to byl BAN neprávem, pokud to tedy není podloženo videem kde je jasně vidět že by se mělo jednat o údajný DM. 

váš nenaviděný Toustiik out <3

((@Hubec525 @Kr1st0fz))

24.3.2022 19:07

Policajné autá majú nepriestrelné skla ?

Hubec525

Hráč

4
24.3.2022 19:19

Kr1st0fz

 

Jo tak pokud nemáš video tak je to tvrzení proti tvrzení a hned jak jsem stihl dat do auta pár ran tak jsi vystoupil a utěkal ke mě a moc dobře si věděl že jsem na střeše, protože jsi na mě mířil a kdyby jsi neutěkal ze strany na stranu tak tam nevystřílím celej zásobník abych tě jednou zasáhnul.

Kr1st0fz

Hráč

14
24.3.2022 19:26, naposledy upraveno 24.3.2022 19:27 uživatelem Kr1st0fz

Doslova čo meleš :facepalm: striech je v Palomine okolo banky tak 30x hovoríš mi že nemám video ale toto tvoje tvrdenie že som utekal zo strany na stranu je čistá hlúposť nejdem sa už ani obhajovať že som utekal priamo lebo keby nie by to bol chicken run, ale taktiež nemáš žiadny dôkaz o tomto tvojom vtipnom tvrdení ako som povedal hore nemal som ani len tušenia odkiaľ po mne strieľaš všimol som si to až ked môj health bar bol skoro na minimálnej hodnote hned potom som na teba namieril mi bolo udelené PK bola to fakt max sekunda čo som na teba zamieril.

Kubele

Hráč

7
24.3.2022 19:28

@Kr1st0fz tak nám ukaž důkaz na tvé tvrzení a máme jasno.

24.3.2022 21:56

Tak já na to teda odpovím, než se k tomu začnou vyjadřovat další lidi, kteří s tímto banem nemají vůbec nic společného. Odpovím ti stejně jako tvému kamarádovi a to tak, že jako administrátor nejsem povinný ti poskytnout jakýkoliv důkaz k tomuto banu. Sám Dzardys ti do minulého příspěvku poslal odkaz na jeho příspěvek, který kvůli podobným situacím sepsal. Fakt neznamená, že začneš střílet po přijíždějících policistech k bance a ne už to není jako před pár týdny, že policisté do banky vlítnou a začnou to tam všechno střílet. Já sám sleduju některé banky a občas je to aji na dobré úrovni, že se nestřílí a všechno se zvládne úplně v klidu, třeba aji už s nějakým tým rukojmím, ale to by jsme chtěli už asi moc, aby každý z Vás RPil takhle banku, ale i mezi tolika lidmi se najde většina, kteří to tak RPí a je to fajn. Nahoře strašně moc tvrdíš, že to měl být jen nějaký "varovný výstřel", ale ten vypadá opravdu úplně jinak. Strašně mě baví většina těchto lidí, kteří se tady k tomuto vyjadřují a ani to neviděli a hned tvrdí, že to byl ban "neprávem", ale tak co už, unban ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~101