Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban za Pravidlo 0 + Historii ( @Dzardys )


24.3.2022 19:44

Zdravím všechny hráče a administrátory kteří se koukají na tuto žádost. Žádám o unban protože jsem si svojí chyby uvědomil a nebude se opakovat. Příčina banu bylo obcházení Administrátora s portnutím vozidla které bylo v osobní garáži a chápu že to byla ode mě hloupá chyba. Má historie z minulého roku tomu moc nepřilepšuje. O unban žádám hlavně z toho důvodu že jsem na Skimu našel několik lidí s kterými se mi dobře RPilo, přičemž jsem si našel i pár lidí s kterými se bavím i do teď. Je pravda že jsem rpil delší dobu a to nejen na Skimu jenže má kvalita rp se moc neposunula k lepšímu. Já osobně proti Dzardysovi nic nemám, nechápu proč proti němu někteří mají takové negativní komentáře, předci jenom vše co dělá jako administrátor je pro vás, komunitu Leosightu a dělá to protože rád pomáhá ostatním a dělá to zdarma, přičemž se mu za to nikdo neodvděčí dostatečně. Ospravedlňuji se členům AT i hráčům (pokud jsem někomu zkazil den) a určitě vám vše vynahradím pokud dostanu unban lepší kvalitou rp :)

30.3.2022 17:20

No, dal jsem tomu nějaký čas, ale vyjádřím se, dokud nezmiznu řešit maturitu.

Ve své historii máš poměrně dost trestů za závažné činy a narovinu ti řeknu, že ses stal takovým memem zde v komunitě, bohužel pro tebe z toho můžeš vinit jen a pouze sebe a své chování. Jak vidíš v reakcích pod svou žádostí, komunita a ani spousta členů admin teamu nesouhlasí s udělením unbanu. Přinejmenším ne teď.

Každopádně názor komunity neodpovídá šanci na udělení trestu, maximálně k němu mohu přihlédnout a vzít jej v pozaz, kdybych se nemohl rozhodnout, případně kdyby to vypadalo jako osobní spor. Toto osobní spor není a já jsem v tuto chvíli za jedno s komunitou. Svým jednáním a přístupem k ostatním jsi takřka ztratil místo mezi hráči, což ti dali i dostatečně najevo. Plusem pro tebe je, že člověk je tvor, který odpouští. Nezapomíná, ale odpouští. Tudíž na tvém místě bych tomu dal nějaký čas a zkusil se chovat k ostatním tak, aby mi bylo odpuštěno, případně pomáhej rozvoji komunity, možností máš opravdu spousty, i mimo hru. Pokud uvidíme snahu, jistě se ti šance zvýší, prozatím si však stojím za tím, že by tvůj unban přinesl více škody než užitku.

Můj verdikt je tedy jasný, Žádost ti zamítám, zkus si ji podat znovu za měsíc, klidně za dva. To mezitím i ty sám dokážeš přehodnotit, jak k tomu všemu přistupovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~46

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024