Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Grundza,Hásek a Norbert radí!


nEscafeX

Hráč

26
28.4.2020 01:07

Grundza,Hásek a Norbert radí!

 

Zdravím, režie České Televize si pro vás připravila něco unikátního! Rozhodli jsme se udělat pořad, kde budou celkem tři herci kteří vám budou humorně radit jak do života. Tento pořad bude probíhat každý týden jedenkrát. Tento pořad berte samozřejmě s humorem. Přejdeme k představení herců! 

Představení herců

1. účastník; Pan Grundza

Grundza je nezaměstnaný padesátník romského původu, milovník perníku, vítěz chemické olympiády 2019 a vyjímečný kuchař. Žije na kraji Rumburka v romském ghettu.

2. účastník Pan Hásek —

Mladík Radek Hásek, poeta popleta z Teplic. Chystá se ukořistit vítězství svou znalostí. Při svém působení v Masterchefu se nebál ukázat své úmění a namíchal Alpský rizlink. Jelikož je Hásek něco jako bezdomovec, ještě stále nevíme kde podá svoje pokrmy.. Bude to pod teplickým mostem, nebo pod koněm na Václaváku?

3. účastník Norbert —

Třetím účastníkem je kontroverzní homosexuál Norbert. Norbertovou zálibou jsou jehovisté, občas některého z nich při klepání na dveře nemilosrdně ohne. Norbert je členem delikátní skupiny lidí, kteří se schazí na tzv. “Shitfestech”. Mezi členy se řadí spoustu lidí se zajímavou úchylkou a orientací. Nejoblíbenějším pokrmem pana Norberta jsou tzv. dánské stoly, ale přesný význam a podání pokrmu se dozvíte až v našem novém pořadu!

Doufáme, že se vám tento pořad zalíbí. Chystáme ještě jeden pořad s těmito herci takže se máte na co těšit! Do tohoto tématu budeme psát datum a čas vysílání alespon 2hodiny před vysíláním!

Scor

Hráč

63
28.4.2020 11:54

To bych chtěl vidět , Řezníkovi filmy jsou top tak snad by bylo i toto top :D


Powered by LeoSight IFS
LT~23