Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban


neznamy#7386

Smazaný účet

2
25.3.2022 20:35

jste asi ukurveny kundy nebo co pičo oni mě bezduvodně zatykaji kurva to nemužou když v realitě pujdu a nějaky kundy přijdou a z ničeho nic mě tejznou tak jo to asi pičovina ne kurva se proberte vy kokoti zkurveni proberte se 

ice udělil za tento příspěvek varování: 6) Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat. Žádné urážky a osobní útoky zde nejsou tolerovány. Neurážejte ostatní uživatele ani za jejich gramatiku, přesto apelujeme, abyste všichni psali slušně, spisovně a srozumitelně. 7) Respektujte ostatní uživatele a především práci administrátorů. Administrátoři mají konečné slovo, jsme otevřeni rozumné diskuzi, ale hádky jsou zbytečné. Urážky a pomluvy vůči portálu, či jednotlivým členům našeho Admin Teamu také nejsou tolerovány. Útočné příspěvky budou mazány a jejich autoři potrestáni.

Powered by LeoSight IFS
LT~19