Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unperma


Milanecko

Hráč

2
26.3.2022 21:29, naposledy upraveno 26.3.2022 21:32 uživatelem Milanecko

takze dneska som dostal permu za dmko + praviclo č. 7 a asspuling a nadavani do ooc chatu,predem se chci omluvit sovietdogovi za vsechno co sem proved uvedomuji si to ceho sem se dopustil mel sem osobni problemi z rodinov byl sem fakt nastvany a hrozne moc se chci omluvit jeste jednou sovietdogovi za vsechno jak sem rikal osobni problemy z rodinov presneji z mamkou mel sem nervi do toho este mi tam prisel ten typek on este my udelal nervi no ja som nevedel co delat a omlouvam se za vsechno co sem spusobil poprosim o unperma a budem si davat pozor na pravidla skimu dekuji z podravem milanecko @SovietDog

 

eplik

Hráč

35
26.3.2022 22:04, naposledy upraveno 26.3.2022 22:05 uživatelem eplik

 Ahoj, pri celej situácií som bol, a musím povedať, že si ma pobavil, nabudúce si dávaj pozor na to čo hovoríš, a nenechaj sa len tak ľahko vyprovokovať, pri tvojej historií ti odporúčam viac prepracovať tu žiadosť. 😊

Milanecko

Hráč

2
26.3.2022 22:06

to jo no jak rikam problemi z mamkou nervi jak blazen sem mel a este ten typek fakt sorka za vsechno velmi sa ti ospravedlnujem 

Chaoss

Hráč

50
26.3.2022 22:18, naposledy upraveno 27.3.2022 00:40 uživatelem Chaoss

Ahoj,

tvoja ban história je dosť obohatená zrovna týmito porušenými pravidlami. Ako som pozeral, máš tam dosť banov z porušenia deathmatchingu. Nepríde mi úplne v pohode namňa vyťahovať obušok doslova "odnikial" a začať ma bezdôvodne mlátiť blízko pred PSA lebo som ti povedal "Mafián" "More, čojééé" na jednej z mojich rómskych postáv. Ďalej tu máme tvojho kamaráta ktorý vraj čistou náhodou prešiel okolo nás, vysadol a namieril namňa glockom pričom vlastne nemal ani odkial vedieť o čom sa rozprávame a o čo vlastne ide. Príde mi absolutne zbytočné žiadať o UB +- 6 hodín po udelení, keď si robil s mafiánmi toto a Sovietovi hovoril, že nech drží h***. 

 

 

Artistiques

Hráč

32
26.3.2022 22:27

Ahoj, ještě než se vyjádří SovietDog, který ti s největší pravděpodobností řekne právě to samé co ti řeknu já, ti tu zmíním pár faktů.

1) O zrušení permabanu můžeš žádat nejdříve měsíc po jeho udělení, neuběhlo ani 24h.
2) Osobní důvody nejsou omluva pro porušování pravidel, pokud máš nějaké problémy, nejdřív si je vyřeš.
3) Počkej měsíc, potom napiš žádost znovu, doporučuju se rozepsat trochu víc, přeci jen, není to normální ban, je to perma, tomu by měla odpovídat i žádost o unban.

27.3.2022 13:12

Přišel ten magicky čas abych se taky k tomuto nějak vyjádřil. Takže si to shrneme několika body:
1. Věci u kterých jsi se prohřešil
2. Tvá žádost o unban
3. Celkové shrnutí a vyhodnocení

1. Tak jenom za ten včerejšek máš za sebou Asspulling, hodně velké porušení pravidla č.21, pravidlo č.7 a DM.

Pravidlo č.21 asi nemusím nijak představovat, všichni ho známe a milujeme, nic méně ty jsi to tam neporušil jenom jedno, ani dvakrát ale hned několikrát..
a tohle je jenom mála ukázka toho co jsi tam vyváděl.
Pravidlo č.7- toto pravidlo bylo předěláno tak aby se zamezilo ilegálnímu RP nebo také napadení hráčů a to v blízkosti PSA stanice.

Asspulling - Jsem rád že sis vytáhl teleskop ale nikde není řečeno odkud, ačkoliv je to malý předmět tak i tak je dobré určit to odkud se ta věc vzala a že jí jenom tak vytáhneš. Toto pravidlo jsem byl schopen ignorovat ale neučinil jsem tak jenom z důvodu tvého chovaní a tvého dřívějšího chovaní ještě toho dne, kdy jsem s tebou řešil spadlé vozidlo.


A poslední co je na seznamu je to DM, to si ani nijak říkat nemusíme, prostě ti něco řekli ICčkově a ty jsi se urazil a začal je tam prostě bez nějakého sebe menšího důvodu mlátit. Jako je tohle normální? Podle mě teda fakt ne..

2. druhy bod je ta tvá žádost, tady si řekneme že ta žádost je opravdu o ničem. Není tam sebe menší snaha. Doslova v té žádosti nevidím důvod proč bych ti měl  udělit unban po kterém tak žadoníš.

3. A jsme u posledního bodu a tou je to že ti řeknu svůj verdikt a ten je... že tu tvou žádost zamítám a jak jsi ty sám řekl: ,tak jestli se ti u nás nelibí tak prosím, takové hráče jako jsi ty tady nijak zvlášť nehodlám tolerovat.


Powered by LeoSight IFS
LT~55