Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Okrádání na Skimu je bod mrazu

1 2



DrawaX

Hráč

11
29.3.2022 16:21

Okrádání na Skimu je bod mrazu

Ahoj, po delší době jsem zapl Skimo s tím, že se půjdu podívat, jak se to RP změnilo. Bohužel mě pořád nepřekvapuje, jak nelegální strana okrádá, tudíž myslím jejich RP skill. Myslel jsem si, že jsme v roce, kdy se člověk dokáže RP naučit a dokáže to dělat zajimavý, ale bohužel na Skimu asi ne. 

O co tedy jde? 

Nejsem tu od toho, abych brečel ohledně toho, že mi někdo něco vezme, to mi je šumák, já jsem hráč, který to RP chce zajimavý, a klidně i hodinový, ale jak si pomalu všímám nelegální strany to pořád nechápou, a chtějí jen víc a víc peněz, věcí a podobně. Když se koukám, jak okrádájí hlavně "Kamioňáky", tak bych jím prostě zlámal ruce za jejich vyjadřování a jejich RP skill na okrádání. Když už tedy chcete okrádat, měly by jste se zamyslet nad tím, jak a proč to udělate. Pokaždé jsem v situaci, kde ta RP "akce" trvá tři minuty, s tím, že je to pořád to samé dokola. Zamyslel bych se kde i kdy budu okrádat, jelikož se směji tomu, jak  okrádají za bíleho dne, ve vesnici před bankou, na vlakovým nádraží a podobně. Jsou to veřejné místa, a jelikož nevím, jestli se tu hraje na "Passive RP" tak pořád se zdravým rozumem přemýšlím, zda to RP bude aspoň vypadat natolik, aby si o mně lidi neřekli, že jsem totální vylízanec.. 

Proč?

Zajímá mě, proč okrádáte lidi, o doklady jako je řidičák nebo občanka. Okey, kdyby k tomu byl důvod, neřeknu ani půl slova, ale to, že někde někoho zastavíte, vezmete mu doklady a jedete do háje, proč? Však akorát lidi odrazujete od toho, aby tu vůbec hráli. Je vám to k ničemu, a ještě k tomu to pořádně ani eRPit neumíte. 

Zajímavější RP

Někteří mi napíšou, že nevidí problém v tom, jak to eRPí, ale 8x za den okrádání RP, a eRPit furt dokola "Vytahuje glocka, a bouchá jí do hlavy", "Bere za nohy", "Hází do kufru", "bere za ruce", "bere doklady", "bere mobil".. A mohl bych si toho vypsat kolik chci.. Když už jdete okrádat, nechcete už vymyslet něco, co dává smysl, a má to hlavu a patu? A abych se vrátil ke kamioňákům, tak mě zajimá, jestli si vážně myslíte, že když zastavíte auto uprostřed cesty, a míříte na rozjetý náklaďák, jestli si vážně váš mozek myslí, že IRL zastaví s úsměvem, a nenajebe vám auto, jak papír. Chci jen vyjádřit svůj názor, jak nelegální hráči kazí RP na skimu, protože nelegálky neumí eRPit, a už mi přijde směšný, abych tohle dokola dál eRPil, nebo aby to eRPil vůbec někdo. Kdyby mě takhle někdo přepadl IRL, asi se mu začnu smát do očí, co to je za trubku, že mi vleze do zamčeného trucku. :D No to je jedno, prostě bych byl rád, kdyby začaly nelegálky myslet na ostatní hráče a ať to RP začne trochu vypadat, nebo se vám na to vyjebou, a budou zbytečný reporty, že tohle někdo ignoruje, protože je nejsměšnější RP, který zatím vidím, za dlouhých 12 let v RP. 

 

Přeji příjmený den. 

 

29.3.2022 17:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

karlito

Hráč

21
29.3.2022 18:00

Zdravím, musím s tebou souhlasit.

Jsem majitel firmy která se zabývá kamionovou dopravu. A s přehledem mohu říct, že se to stává na denním pořádku, kolikrát i během jedné hodiny hlásí na vysílačku že potřebují pomoct, že se je někdo snaží okrást.

Neměl bych s tím problém kdyby to bylo na nějaké úrovni, ale jak říkáš tak kvalita není nic moc.

Když jim ujíždíš tak ti hned do OOC vypisují fear atd....., ano řeknete si že přece máš ERpit Fear, ale tak aspoň projevím nějakou tu snahu o útěk. Dokud jen řvou tak beru čáru. Jak začnou střílet je to špatné.

A nejlepší je, když tomu okradenému člověku vezmou tahač, no a co sním neudělat šup ho do vody. Párkrát se to už stalo, myslím že to lehce hraničí se zdravým rozumem.

No, zde bych chtěl přiložit s čím jsem se setkal:

Doufám že se ta kvalita nějak zlepší, ono když vás za jednu cestu snaží okrást tak 2x, tak je něco špatně a jak jsi už zmiňoval tak je to celkem na rušných místech, kde se normálně nachází dost lidí.

Nakonec bych chtěl říct že jsem tu nepřišel brečet, ale jen dát menší info jak to vypadá. A chtěl bych slyšet i názor ostatních lidí, či nějakou vaší zkušenost.

S přáním hezkého dne Karlito.

29.3.2022 18:03, odstraněno 29.3.2022 18:04 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Brumik

Hráč

38
29.3.2022 18:28

Aneb, když se mufije vrátí na skimo. Dnes jsem byl okraden a úplná katastrofa. Týpci najedou s A8 do dolů, jak kdyby se nechumelilo a už začíná "rpení", které trvá 3-4minuty. Nevadí mi to, že budu okraden, ale to jak to celé probíhá, RP akci si mám užít já, ale i mufijáni. Dole přikládám fotku, jak vypadá okrádání..



 

Brumík 🐻

lolcz

Hráč

37
29.3.2022 18:39, naposledy upraveno 29.3.2022 18:42 uživatelem lolcz

Zdravím,

ano je tomu tak. Hráči většinou zaRPí /me bouchá glockem do hlavy a takové další věci. Ovšem málokdy třeba dají /ame nebo /me vytahuje glock z pouzdra. Stačí maličkost. Na Skimu jsem byl okraden XYkrát a jednou JEDNOU jedinkrát jsem zažil solidní, až skvostné RP, kdy mě okrádali. 

Častokrát ani nedodržuji pravidlo 0, ani jedna strana si to neužije, možná oni, protože nakradou. Ovšem okradená osoba má nulové RP a poté jí to znechucuje hru samotnou. Pojďme se snažit si dělat kvalitní RP. 

Já si opravdu kvalitní RP nepředstavuju tak, že dojede A8 do dolů, kde je jeden "soplák" s lopatou a snaží se chudák vydělat. Oni na něj začnou mířit zbraněma a napíšou "k zemi". Je to ohrané a fůrt to samé dokola, proč si nenajdete něco jiného? Poté ho uvedou do bezvědomí, proč? Bojí se? Že si je bude pamatovat? Jak si představujete kvalitní Mafii? Bojí se? ...

Častokrát se stane okradená osoba třeba s 0-10 hodinami. Já se mu nedivím, že se odpojí.

 

S pozdravem lolcz. 

 

 

//E:  

Shadey

Hráč

9
29.3.2022 19:03, naposledy upraveno 29.3.2022 19:07 uživatelem Shadey

Common sense porušuje snad 90% ilegálů, a to hlavně okrádání na veřejných místech (obchodní centra, vlakáč, banka). Další věc je ooc komenty typu "fear" "RPi" apod., což ilegálové spíš, než jako upozornění na pravidla, používají pro ovlivnění IC, aby měli větší šanci na úspěch (v moment, kdy řidič zastaví, tak už je snadný cíl). 
Co by mohlo pomoct? Přidat k okrádání v okolí policejní stanice (kde nedává moc smysl, že je v celém státě pouze jedna) také okrádání na veřejných místech (řekla bych ve městech, ale pořád existují boční uličky, nemovitosti v osobním vlastnictví apod.), případně dát jako podmínku IC důvod a dodat log o plánování akce? Ať už se to ilegálům líbit bude nebo ne, okrádání prostě neděláš jen tak bezmyšlenkovitě, a většinou ani sám. 
K dokladům dodám jen to, že logicky kradnu celou peněženku a až v klidu domova zjišťuju, co je v ní. 

Edit: Závěrem okrádání by za mě nemělo být PK/CK podmínka/omráčení, a to obzvlášť v případě kdy člověk spolupracuje. Bohužel opak je pravdou, a stává se to téměř pokaždé. A to ani nemluvím o poutech, roubíku apod. které jsou nejspíš dle mufošů na denním pořádku. 

Se zbytkem komentáře nejspíš nebude moc lidí souhlasit, ale mohlo by to pomoct

*zkráceně pro ty, kdo to nechtějí číst celé* - okrádat kamioňáky je nesmysl a zakázala bych to.

Jednoduše zakázat okrádání kamioňáků ve službě. Když pominu zastavování kamionu za jízdy, tak zde stále ve valné většině případů bude chybět IC důvod. Proč okrádat kamion? Bude ti k něčemu 48 tun odpadu? A nebo okradeš řidiče, který když bude jezdit podle předpisů, tak budeš rád že má u sebe 500kč? Jasně, realita je taková že řidiči vozí 48t a jsou vypláceni hotově, tím pádem u sebe mají vždy pár tisíc, obzvlášť po vyložení, ale to ICly ilegál prostě vědět nemůže. (Jedná se o metagaming? Za mě částečně ano)

Jesus

Hráč

26
29.3.2022 19:22

Frakce ilegální či pasivní ilegálky by měli mít nějaký LORE KODEX dle kterého by se měli držet a pak zde ilegální frakce mohou fungovat relativně dobře, včera jsem projížděl a zažil kropení u benzínové stanice...

Ilegální strany by si měli uvědomovat že ,,Mafie,Gangy,organizované zločinecké skupiny " jen tak někoho nepřepadnou a nebudou na sebe upozorňovat, 
- To se odvíjí od typu frakce (každý by měl mít jiné kodexy a lore aby to sedělo
- Majitelé frakcí/bossové by měli dohlížet nad členy aby se takhle netrashovalo a zbytečně se neodháněli lidé.
- Pokud zde jsou pasivní ilegální frakce, bylo by fajn kdyby to fungovalo přes nějaký ticket nebo tak aby se o nich vědělo a mohlo se vědět kdo co udělal když se něco stane

- Avšak rád bych pomohl vymyslet nějaké lory ATD pokud bude zájem...

(Toto jsou pouze mé názory k věci nebude se to lidem líbit asi)
- Na skimu hraju pár dní po xxx letech takže nevím jak to v momentální době funguje.


29.3.2022 19:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
29.3.2022 21:06, odstraněno 29.3.2022 21:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~118