Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Okrádání na Skimu je bod mrazu

1 2



29.3.2022 21:11

Líbí se mi, že se rozjela diskuze na téma, se kterým jsem dosti úzce spjatý.

S příchodem mých admin práv se váže něco, což já osobně považuji za svůj osobní odkaz v této komunitě. Již několik měsíců totiž aktivně válčím s hráči ilegálního RP - a to velice nepříjemným způsobem, troufám si říct, pro obě strany. K dnešnímu dni jsem rozdal k několika desítkám permabanů, regulerní bany se dají počítat pomalu už v tisících, Většina těchto banů padla právě za špatně zahraný ilegál.

Je pravda, že existují hráči, kteří se z toho dokázali poučit, a jejich momentální historie i úroveň RP jsou na špičce. Buď se vzdali ilegálního RP, protože dokázali uznat, že na to nejsou stavěni, přesněji nejsou stavěni na to, aby hráli tak, aby nedostali ban. To je první kámen úrazu, spousta hráčů chce něco RPit za každou cenu, ale nedokáže si přiznat, že by na to taky nemusela mít mozkovou kapacitu. Tím se nechci nikoho dotknout, já osobně klidně přiznám, že bych nezvládl ZZS RP na současné úrovni. Prostě je toho moc a kdyby se tu hrálo na správnost, pokazil bych to. A přesně to se v případě ilegálu děje.

Z vlastní zkušenosti mohu říct, že většina ilegálů jsou děti. Není to nic špatného, jsme rádi, že tu máme tolik hráčů, a počítá se, že to ta děcka bude dost bavit. Problém však nastal ve chvíli, kdy se ten jedinec pustil do kropení, aniž by tu měl nahráno třeba 300 hodin. Abyste uspěli ve světě ilegálu v očích admina, musíte naprosto perfektně znát pravidla. Taktéž vaše RP musí dávat smysl a být správně zahrané. Toto odvětví RP je bráno jako něco, čeho se účastní ostřílení hráči RP a doufá se, že budou nastavovat laťku. Bohužel opak je pravdou, ti opravdu kvalitní hráči na ten ilegál po čase kašlou, protože se jim to zhnusí. Ale ve finále to nemůžeme mít nikomu za zlé, těm dětem prostě nejde říct tak jednoduše "Hele, Honzo, tady jsi na RP serveru, tady nemůžeš střílet po všem, co vidíš." Vlastně můžete, ale je to stejné, jako když píšu pod žádosti o zrušení permabanů, aby hráči už neporušovali pravidla. Udělají pravý opak.

Moc se do toho zamotávám, trochu se vyjádřím i k vašim komentářům. Pokud vaše /me bude omezené na "jebl ho do hlavy a on upadl do bezvědomí", tak opravdu nebudeme kamarádi. Jsem ochotný tolerovat, že přepadáváte kamiony, ale je samozřejmostí, že budete schopni RP na úrovni. Hnusíte tím hru nejen těm, které přepadáváte, ale vlastně i adminům, kteří to musí řešit, a ve výsledku i sobě. Není to kontraproduktivní?

Jdu někoho okrást.

  • Zarpím to správně?
  • Ano:
    • Všichni si užijeme RP
  • Ne:
    • Naštvu hráče, kterého okrádám
    • Naštvu admina, který to bude řešit
    • Dostanu ban
    • Budu naštvaný
    • Jdu někoho okrást

A takhle to bohužel funguje.

Osobně nejsem pro zakázání přepadávání kamionistů, ve finále většina takových akcí stejně skončí s pár bany. Já osobně bych nejradši viděl nějaký limit odRPených hodin, od kolika se hráč může věnovat ilegálnímu RP. Bohužel by to nefungovalo a spíš to lidi odrazovalo. Mějme víru v ty, kteří to drží na nějaké úrovni.

Díky za tenhle topic, vážím si toho.

DrawaX

Hráč

11
29.3.2022 21:45, naposledy upraveno 29.3.2022 21:46 uživatelem DrawaX

Právě jsem opět v situaci jako oběť, kterou dva únosci srazily autem za účelem okradení. Můžete mi vystvětlit, co to je? Končím tu. 

29.3.2022 22:04, odstraněno 29.3.2022 22:04 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Paja

Hráč

38
30.3.2022 00:24

Zdravím vás komunito.

Jelikož jsem se pohyboval v ilegálním RP i v legálním RP tak k tomu mám pár věcí.

Ta první věc se bude týkat ilagálního RP. Byl jsem v mafii/kartelu který se vedl kodexem atd. byl Don, Pravá ruka Dona apod., nedělali jsme hlouposti jako okrádaní hráčů a podobných chujovin, bylo to zábavné pro obě strany, RP bylo něčím speciální a bylo skvělé. Nedá se to rovnat tím co teďka vidím, ale s tím nic bohužel neudělám.

Druhá věc se týká legálního RP. Jdeš ze začátku do nějaké firmy za účelem si něco vydělat, vezmeš si kamion a jedeš si jak pán, jelikož máš pod 10 hodin, jakmile máš nad těch 10 hodin thák to přichází, černá A8 plná lidí v kuklách a už víš co se bude dít, začnou na tebe řvát ať zastavíš atd. však už to znáte. Byl jsem svědkem případu že ten kamion je prostě najebal a nenapsali ano to /me jebl hlavou o volant :DD, no a jak jinak týpci v A8 už mačkali PANIC button a už to jede.... PROČ? Kamioňák kterej se chce bránit a má v možnosti jenom kamion tak je prostě najebe no co už.... Další věc.... Doly, něco málo se natěží z ničeho nic tam přiběhnout frajeři se zbraněmi a začnou do IC Chatu spamovat NA ZEM!!! a takové věcičky, ani nestihneš zareagovat a v tom stresu nevíš co dělat, tak tě napadne vzít nohy na ramena a snažit se utéct, no jak jinak, začnou střílet, celé RP úplně někde v ****.

Když se vrátím k těm kamionům tak neříkám že řidiči kamionu neporušují pravidla, ale není čemu se divit když si chilluješ a zničeho nic tě začnou okrádat už po několikátý během hodiny, záleží podle kurzu v /tbook, jakmile tama vidí dobré ceny tak vezmou zbraně a jdou si zastřílet. A když začnou blbě eRPit /me a /do tak to taky kazí dojem z RP akce.

Víc nic k tomu nemám, tohle byl můj názor na tyhle specialisty a předem se omlouvám za pravopisné chybičky.

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo