Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nedodržení pravidla, DM (PermaBan) @SovietDog


neznamy#7300

Smazaný účet

6
3.4.2022 18:42, naposledy upraveno 3.4.2022 18:43 uživatelem neznamy#7300

Zdravím, už jsem si podal jednou žádost ale nevím jak, jestli mi na to bude někdo reagovat nebo to má být jako že si mám vytvořit nové fórum...

Vím psal jsem na discord že kde to mám aspoň napsat nebo jestli mám čekat.. Nevím tak si požaduji nové fórum.

 

31 banu.. Fuha vím je to moc ale šanci bych si zasloužil, napravil bych se, slibuju že žádné DMko už nebude a budu jako normální hráč v skimo rp komunitě, omlouvám se i SovietDogískovi, fákt jsem nevěděl co mám dělat či čekat nebo napsat.

Nějakej klučina mi psal na fórum že se jen vymlouvám, nechci to tu ukazovat protože bych admina asi dostal do problému což nechci.. ale pokuď si pořád myslíte že kecám.. pošlu to adminovi kterej mi to řek..

Vím správně bych ho měl nahlasit nebo teď nevím ale je to nefér když admin řekne že ''hej okej tak jo void,, a vůbec si toho nevšímal, fakt mě to mrzí protože permu za tohle když mi to řekne admin není přátelský k hráčům.

Rozepsat už nevím jak, je to jen DM a perma, vím perma je víc jak ban a to doslova ale bylo to jen DM za které jsem nemohl, poprosím tedy někdo kdo mě chápe mi dát šanci ale jak říkám nemusíte a spíš mi dáte ''X,,

Tento krát se omlouvám a příště už nebudu takový jaký jsem byl, taky je blbost že když patřím do mafie neznamená to že někoho budu furt krást, vím je to pixovina a za to se taky napravím.

Chtěl jsem ještě zmínit to že ban si ručí admin ale co dostal bratranec je taky přepal docela 168 hodin za dm? jak říkám je to adminova věc a já s tím nic nenadělám.

@SovietDog

 

3.4.2022 20:53

Musím ti asi poděkovat za to že jsi mi pomohl se rozhodnout, tím že sis založil toto téma, tedy že jsi ho duplikoval, tak jsi mi vlastně pomohl se rozhodnout. Tuto i tamhle tu ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~25