Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno žadost o vymazanie registru trestov


Matejos

Hráč

36
4.4.2022 21:57

Podatel: Matej Marino

Věc: Výmazanie záznamov z registra trestov

Odůvodnění:

Vážený súud touto právnou cestou by som vás v mene mojej osoby požiadať o vymazanie všetkých záznamov za moje illegalne činnosti. Zo svojho spravania a chovania voči štátus San Andreas som sa poučil. Všetky pokuty mám uhradené a tak by som bol veľmi rád ak by ste mi vyhovel. Chcel by som sa prihlásiť k členom PSA alebo k štátnym zložkám no s mojim registrom to nejde. Som majiteľ menšiej spoločnosti a tiež nieje ukažkové mať taký záznam ako mám ja. Myslím že posledný záznam je už dosť dávno. Ďakujem za pripadne vyhovenie.

 

Marino.

5.5.2022 23:39

Adresát: Matej Marino
Věc: Odpověď na podnět


Vážený podateli,

děkujeme za odeslání tohoto podnětu. Dovoluji si Vás obeznámit se skutečností, že v souvislosti s Vaším podnětem byl vydán rozsudek v rámci zrychleného soudního procesu, jehož kopie Vám bude v následujících hodinách či dnech zaslána na Vaši evidovanou korespondenční adresu.

S přáním pěkného dne,

JUDr. Alexander Levin, Ph.D.
soudce Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~20