Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban-Zkrácení @SovietDog


neznamy#7300

Smazaný účet

6
5.4.2022 22:26

Zdravím, rád bych poprosil o unban..


Minule jsem požádal o unban ale Pan SovietDog mi nevěří že pán (Admin) na to nereagoval, logy bych poslal ale nevím jaké to už jsou, přece jenom jak říkám admina nechci sdělit jelikož by se to pak řešilo atd... Vím pokakal jsem to, za tu dobu jsem se z DMka poučil a rád bych dostal šanci se opravit, když vstanu a chci jít na skimo tak nemohu jelikož mám permu ale momentálně se spíš koukám na streamy od kámošu jak hrajou skimo, fakt mě to trápí a rád bych dostal šanci se opravit za chybu.

Posral jsem to že jsem duplikoval žádost, nevěděl jsem jak to řešit, nikdo mi neodpovídal a je to moje první perma a upřímně nevím co mám dělat, v tu dobu mě napadlo dát si to znovu protože mi tedy nikdo neodpovídal což jsem se pak dozvěděl že pán SovietDog přemýšlí nad tím jestli mi dá unban či ne, za chybu jsem si vědom a rád bych dostal ještě jednu šanci se opravit za chybu. Z DMka jsem se poučil a nadále DM už nebude. Děkuji.

 

Gamudes

 

@SovietDog

6.4.2022 19:54

Už mě to celé přestává bavit, pořad se jenom opakují a opakují...
Tak já ti to z opakují naposledy aby jsi tomu porozuměl a snad už do příště budeš vědět.


Tvojí žádost zamítám a to nejen kvůli toho spamovaní těch žádosti ale i taky kvůli tomu otravovaní. Ptáš se o čem to mluvím? Mám přesněji na myslí to že jsi mě tu označil, hned několikrát a když sis myslel že mi to jedno a nevím o tom tak jsi to udělal znovu. Další tvé žádosti byli určitě to stejný. Takže jestli si někdy příště budeš podávat nějakou žádost tak tam zbytečně neoznačuj, prostě si jí podej a už jenom čekej..


Powered by LeoSight IFS
LT~22