Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban


neznamy#7300

Smazaný účet

6
9.4.2022 15:50

Zdravím,

vím že prostě mám počkat nějaký ten měsíc nebo 20 dní ale prostě já to nemohu vydržet bez skima..

Tím bych se chtěl omluvit Sovietdogovi za to že jsem ho otravoval a psal na discord, tentokrát jsem se poučil. Udělal jsem chybu za kterou jsem si vědom a Pravidlům se budu momentálně vyznávat líp a ne jak předtím..

Rád bych zase navštívil Skimo a Skimo komunitu, nevím co mám dělat nudím se a hrát se mi jiné hry nechce, jak říkám nechce se mi nic hrát což znamená že fakt nic kromě jedné hry kterou hodně krát často nehraju ale opravdu se nudím a rád bych navštívil skimo.

Za chybu jsem si vědom a opravdu jsem se poučil, Sovietdogovi se tedy omlouvám a hráčovi kterému jsem znepříjemnil hrání tak se taky opravdu omlouvám, pravidla se mám držet tak či tak a Admina mám respektovat a poslouchat, jenže tady je to takové divné no nevadí ale pravidel se mám držet tak či tak, opravdu se omlouvám a taky chci i změnu takže jsem se opravdu poučil.

9.4.2022 18:17

3 dni dozadu, wakeup

9.4.2022 18:27
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.4.2022 15:28

Jak čtyři dny a jsem tady znova.. mě už to přestává bavit ale nechci to na druhou stranu prodlužovat takže ti rovnou řeknu verdikt a ten je že ti to opětovně zamítám, důvod ti snad sdělovat nemusím.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~30